Турецька симпотяжка з красивими очима: як виглядає єдина сестра Бурака Озчівіта з “Пишного століття”

Бурак Озчівіт - відомий турецький актор і модель. Він знявся в культовому серіалі "Пишне століття", який був заснований на реальних історичних подіях.

За зіркою турецьких серіалів із захопленням і розчуленням стежать багато шанувальників з усього світу. І це зовсім не дивно, адже він такий привабливий і харизматичний.

Інстаграм-профіль Бурака налічує майже 18 мільйонів фоловерів, які з кожним днем все більше і більше чекають фотографій і новин від кумира.

Нещодавно Бурак Озчівіт вперше показав свою сестру: прогулявся з нею в свій вихідний день

Бурак нечасто ділиться в соціальних мережах знімками з нею, але на це раз він зробив виняток. Прогулявшись з родичкою по морському узбережжю, він зробив кілька фотокадрів і оприлюднив їх в особистому блозі.

Якщо придивитися, на фото можна побачити, як сильно вони між собою схожі. Варто відзначити, що рідна сестра актора і моделі Бурака Озчівіта – така ж красуня, і теж працює в сфері моделинга в рідній Туреччині.

Її можна помітити і в серіалах місцевого виробництва.

Відзначимо, що вже кілька років серце красеня зайнято. Він одружений на своїй партнерці по серіалу “Корольок – пташка співоча “.

Бурак Озчівіт з 2017-го року разом з актрисою Фахріє Евджен виховує милого 2-річного синочка Карана. А ще у знаменитості є єдина сестра Бурчун. Як зауважують багато шанувальників, дуже схожа на нього.

Бурак Озчівіт став обличчям бренду елітної турецького одягу
Бурак Озчівіт став обличчям бренду елітної турецького одягу

Незважаючи на те, що Бурак і його дружина зараз занурені в сімейні справи і виховання зовсім ще малолітнього сина, у глави сімейства все ж вистачає сил і часу зніматися в нових проектах, щоб забезпечувати рідних.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.