(Відео) Супер смішні відео з тваринами, спробують не засміятися!

А як ми радіємо коли, дивимося на витівки тварин - можете подивитися на відео нижче.

Будь-який власник домашнього вихованця знає, що у вас складається виразна емоційний зв’язок з улюбленою твариною-компаньйоном.

Ви розмовляєте з собакою, заперечуєте хом’яка і розповідаєте своєму папугам секрети, які ви ніколи нікому не розповісте. І хоча частина з вас підозрює, що всі зусилля можуть бути абсолютно безглуздими, інша частина потай сподівається, що ваш улюблений вихованець якимось чином зрозуміє.

Але що і наскільки розуміють тварини? Наприклад, ви знаєте, що тварини здатні відчувати задоволення, але чи відчувають вони почуття гумору? Чи зможе ваш пухнастий згорток зрозуміти жарт або придушити регіт, коли ви упустите на палець ногу важкий предмет? Сміються чи собаки, кішки або інші тварини так само як ми?

Чому ми сміємося?

Причини, за якими у людей розвинувся сміх, залишаються загадкою. Кожна людина на планеті, незалежно від мови, якою розмовляє, робить це, і всі ми робимо це несвідомо. Він просто пузириться з глибини нас, і ми нічого не можемо з цим вдіяти. Це заразно, соціально, і ми розвиваємося перш ніж зможемо говорити. Вважається, що він існує, щоб забезпечити зв’язок між людьми, в той час, як інша теорія стверджує, що спочатку він виник як застережливий звук, щоб виділити непоєднуване, наприклад, раптова поява шаблезубого тигра. Отже, хоча ми не знаємо, навіщо ми це робимо, ми знаємо, що робимо це. Але хихикають чи тварини, а якщо немає, то чому?

Кот співає

зухвалі мавпи

Зрозуміло, оскільки вони – наші найближчі тварини, шимпанзе, горили, бонобо та орангутанги вокалізує задоволення під час гри в погоню або коли їх лоскочуть. Ці звуки в основному нагадують подих, але, що цікаво, ближчі до нас мавпи, такі як шимпанзе, демонструють вокалізацію, легше ідентифіковану з людським сміхом, ніж більш віддалені види, такі як орангутанг, чиї веселі звуки найменше схожі на наші. Той факт, що ці звуки видаються під час роздратування, такого як лоскіт, передбачає, що сміх розвинувся раніше, ніж будь-яка мова. Повідомляється, що Коко, відома горила, яка говорила мовою жестів, одного разу зв’язала шнурки свого зберігача разом, а потім підписала “переслідуй мене”, демонструючи, можливо, здатність жартувати.

А як ми радіємо коли, дивимося на витівки тварин – можете подивитися на відео нижче.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.