(Відео) Кабани з виводком поросят шукають місце для відпочинку на пляжі з людьми

Як кабани з молодим виводком шукають місце на пляжі ви можете подивитися на відео нижче.

Кращі плавці в царстві тварин: кращі люди?

Кращі плавці в Царстві тварин, безсумнівно, живуть в океані. Риби плавають безперервно все своє життя – нам здається неймовірним, що деякі тварини ніколи не перестають рухатися! Максимальна швидкість тих, хто постійно живе в воді, разюча, але є і наземні тварини, які не менше вражають.

Ось список найбільших плавців з царства тварин – і подивіться, як йдуть справи у людей!

Вітрильники та косатки – найшвидші плавці на землі. Вітрильник – номер один, якщо врахувати їх стрибки з води в повітря. Вони можуть розвивати швидкість до 110 км на годину. Косатки плавають зі швидкістю до 56 км на годину.

Два олімпійські рекорди в плаванні на 200 метрів вільним стилем серед чоловіків і жінок встановлено Майклом Фелпсом і Еллісон Шмітт. Їх час 1:42 і 1:53 відповідно. Вітрильник може проплисти 200 метрів за 10 секунд, а косатка – 200 метрів за 13 секунд. Іншими словами, вітрильник подолає понад 2800 метрів за час, необхідний Майклу Фелпсу, щоб подолати всього 200 метрів!

Плаваючі жителі землі

Технічно, як і людям, наземним тваринам не потрібно вміти плавати, але деякі тварини народжуються з такими здібностями. Незалежно від того, розробили вони це як спосіб розширити свої джерела їжі або просто плавають для задоволення, ось кілька видів тварин, які на диво добре плавають, хоча і не так швидко, як косатка або вітрильник.

Слон

Слон пливе

Через їх великого розміру ви можете подумати, що слони НЕ будуть добре себе почувати в воді, але врахуйте: у них природна трубка! Вони можуть майже повністю зануритися у воду, щоб охолодитися або перетнути водойму, але при цьому дихати через хобот. Їхні потужні ноги дозволяють їм плавати на великі відстані.

Бегемоти

Бегемоти проводять багато годин в день, повністю занурюючись у воду. Вони прекрасні плавці, і їх голови побудовані для майже повного занурення в воду, бо їх ніздрі та очі знаходяться на маківці. Вони все ще можуть спостерігати та дихати, остигаючи в воді. Через свого величезного розміру їм не завжди потрібно плисти, щоб перетнути річку, але вони більш ніж здатні, коли в цьому виникає необхідність. У них також велика місткість легенів, що дозволяє їм пірнати під водою до п’яти хвилин.

Тигри

Дорослий амурський тигр може важити понад пів тонни, але ці тварини чудові плавці. Молоді тигри люблять грати у воді, але всі вони можуть плавати навіть на великі відстані, якщо це потрібно під час полювання. Тигри використовують воду, як бегемоти та люди, – щоб охолодитися в денну спеку.

Плавці-люди

Швидше за все, люди походять від морських істот, так що, можливо, це пояснює наше бажання повернутися в воду. Хоча ми ніколи не будемо такими швидкими, як вітрильник, і плавання може не бути для нас інстинктивним.

А як плавають кабани? Нещодавно був знято відео, де вони хотіли позасмагати на пляжі разом з людьми та одночасно скупатися.
Однак потрібно знайти слушне місце на пляжі. Як кабани з молодим виводком шукають місце на пляжі ви можете подивитися на відео нижче.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.