(Відео) Дреди подобаються не тільки дівчатам, але і коту сфінкса – переконайтеся самі!

Подивіться на відео і ви та переконайтеся, що кішкам теж подобаються незвичайні зачіски, особливо дреди.

Як наші чотириногі домашні друзі підіймають нам настрій. Різними способами. А як вони будять нас якщо хочуть, щоб ми їх вивели в туалет або погуляти на вулицю. Теж по-різному. Це незабутні моменти життя, від яких хочеться сміятися і радіти.

Якщо у вас є вдома собака або кока, або будь-яке інше тварина, та й просто рибки в акваріумі, то вам в цьому житті буде простіше справлятися зі стресами та проблемами в житті. Тільки уявіть ви, приходьте з роботи без настрою і втомлені, а до вас біжить маленьке пухнасте кошеня, або величезна добрий собака.

коти сфінкси

Всі вони труться об ваші ноги та просять, щоб ви їх погладили. І о диво, як тільки господиня починає гладити свого чотириногого друга, то кудись зникає втома, і підіймається настрій. Це вчені пояснюють по-різному. Але є просте пояснення – тварина бере на себе всю ту негативну енергію, яку ви принесли в будинок. До речі від цього йому не буде гірше.

А вранці якщо ви спите, то ваша кішка обов’язково вас розбудить цікавим і незвичним способом – годі спати, потрібно йти на кухню і готувати кішці сніданок. Так розуміє свою роль кішка. Адже вона у квартирі головна, а ви так – собі. Але ви друзі!

Подивіться на відео і ви та переконайтеся, що кішкам теж подобаються незвичайні зачіски, особливо дреди. Вона щоранку ними грається. Господиня це заважає спати, але вона не засмучується і прощає такі маленькі витівки своєї кішки.

Як вам відео – сподобалося?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.