ТОП-4 способи відповісти, коли ваш чоловік сердиться – візьміть на озброєння

Навіть якщо ваш чоловік зазвичай розумний хлопець, все одно добре знати, як впоратися з ситуацією, коли він зол.

Моя хороша подруга одружена з запальним чоловіком. Вона каже, що це нелегко, коли він злиться, особливо тому, що у неї вдома все ще є діти. Вона описує свого чоловіка так: “Якщо я говорю щось, з чим він не згоден, або якщо я підіймаю тему, про яку він не хоче говорити, він негайно втрачає самовладання”. Вона каже, що тут немає ніяких дискусій, тому що він так швидко переходить з режиму слухання в режим нападу злого чоловіка.

Навіть якщо ваш чоловік зазвичай розумний хлопець, все одно добре знати, як впоратися з ситуацією, коли він зол. Погляньте на ці чотири варіанти, як з ним впоратися.

1. Зберігайте спокій.

Як би ви не хотіли, щоб ваш гнів відповідав його, стримуйтеся. Відмовтеся від ескалації. Якщо ви зможете зберігати спокій, ви будете думати більш ясно.

2. Побачити його точку зору.

У чому причина гніву вашого чоловіка? У нього був жахливий день на роботі? Він втомився? Він турбується про фінанси? Причина його гніву ніколи не виправдовує недоречний вираз його гніву, але з’ясування його тригера допоможе вам в якийсь момент поговорити про його проблеми та, сподіваюся, допоможе йому впоратися з проблемою замість того, щоб приховувати її гнівом.

Ось вам деяка допомога, якщо ви маєте справу з незрілим або пригніченим чоловіком.

3. Не лайте його.

Чоловік в гніві

Можливо, ви захочете вмовити його, сказавши щось на кшталт: “Заспокойся”. Це погана ідея. Якщо ви хочете допомогти йому справитися з гнівом, скажіть: “Добре, схоже, ти засмучений. У чому проблема – поділися?”

4. Наполягайте на повазі.

Всі ми говорили те, про що шкодуємо, коли сердимося. Тому, якщо ваш чоловік говорить щось недоречне або образливе, і він розуміє, що вчинив неправильно, і вибачається, це добре. Але навіть тоді можна сказати: “Я ціную твої вибачення. Я розумію, що ти розсердився, коли сказав це, але мене це зачепило.”

Якщо ваш чоловік сердиться і починає лаяти вас словесно, спокійно скажіть: “Я знаю, що ти злишся, і я хочу почути, що ти говориш, але я збираюся вийти на вулицю / на кухню, поки ти не зможешь поговорити зі мною. З повагою.”

Нарешті, якщо гнів вашого чоловіка коли-небудь переростає в насильство, вам потрібно негайно звернутися за допомогою.

Як ви справляєтеся, коли ваш чоловік злиться?

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.