Спалила волосся фарбою, і вони просто відвалилися: історія дівчини, у якої тепер – невдалий ірокез

Багато дівчат фарбують волосся в домашніх умовах. На це є кілька причин.

Перша – немає грошей на хороший салон краси. Друга – не знайшла майстра, якому могла б довірити своє волосся. Безумовно, будинки дівчина сама вирішує як їй краще, однак потім зі ЗМІ та соціальних мереж ми часто чуємо про те, що чергова б’юті-процедура закінчилася невдало. А наслідки можуть налякати навіть людини з найстійкішою психікою.

Сьогодні ми розповімо про один такий випадок, коли після фарбування в домашніх умовах волосся просто зламалися

В тик-ток-акаунті під ніком @ emmcpherson._. дівчина на ім’я Емілі Макферсон попросила допомоги у фоловерів. Дівчині – 21 рік. Вона хотіла зробити темне волосся світліше, щоб потім пофарбувати їх в рожевий. Однак уже на першому етапі щось пішло не так.

Дівчина спалила своє волосся фарбою
Дівчина спалила своє волосся фарбою

Очевидно, Емілі нанесла на волосся занадто багато хімічного окислювача, і її волосся “згоріли “. Ще версія – дівчина занадто довго тримала агресивну суміш на волоссі. Якою б не була справжня причина – тепер дівчина з зіпсованими волоссям, які, швидше за все, відростати будуть дуже і дуже довго.

Посеред голови замість рівного проділу у Емілі тепер такий же рівний мініатюрний ірокез: “Чи потрібно мені тепер голити голову ??” – підписала тіктокерша відео, в якому показала весь масштаб своєї катастрофи.

Висновок: будьте обережні з б’юті-процедурами будинку. Уважно читайте інструкцію по застосуванню фарби і окислювача, засікайте час, щоб не перегнути з очікуванням. Інакше, ніхто не знає, якими можуть бути наслідки.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.