(Відео) Жінка за допомогою чайок, помстилася гучним сусідам

Вона сказала, що не пошкодувала про свій маленький план помсти, додавши: "Група відразу ж прокинулася. "

 

Жінка, яку буйні туристи не давали спати всю ніч, остаточно помстилася, коли о 7 ранку розсипала хліб по даху їх каравану – і незабаром птиці зібралися на свято.

Жінка використовувала чайок, щоб помститися своїм гучним сусідам, які не давали їй спати всю ніч, – і назвала це “остаточною помстою”.

37-річна Хізер Міншалл поїхала у відпустку, щоб розслабитися далеко від дому, але їй не давали спати. Гості табору по сусідству включили музику до раннього ранку.

Отже, на наступний ранок Хізер вирішила взяти справу у свої руки та розкидала хліб по всьому даху їх каравану в 7 ранку.

Незабаром чайки кинулися на дах каравану в Уельсі – і сварилися і кричали через хліба, заважаючи гучним сусідам так, як це можуть тільки чайки.

 ""

Хізер не відчувала докорів сумління після того, як направила чайок на своїх галасливих сусідів.
Хізер зі Стокпорта пояснила в веселому відео на TikTok з написами: “Я була неправа? Думаю ні”.

Вона сказала: “Отже, ми знаходимося у відпустці в Уельсі в цьому прекрасному статичному каравані, це дійсно добре, на цьому прекрасному тихому курорті. Ну, там було мирно до минулої ночі, нашої останньої ночі, коли з’являються ці ідіоти, 12 годин. Вночі, рев музика. Діти спали.
Я просила їх не шуміти, але вони цього не зробили, це тривало кілька годин.
Отже, о 7 годині ранку, коли я прокинулася, я перевірила, що нікого немає навколо, і кинула багато хліба на дах будинку на колесах, щоб це відбулося”.

Явно задоволена собою, вона потім додала: “Чудово!”

Вона сказала, що не пошкодувала про свій маленький план помсти, додавши: “Група відразу ж прокинулася. У каравані було троє хлопців, один вийшов дуже незадоволеним, бо птиці шуміли на даху. Всі вони виглядали сердитими, грубими та нічого не розуміють в тому, що відбувалося “.

Інформація була взята з “Міррор”.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.