(Відео) 4 скибочки помідора в горщик із землею, і через 10 днів незвичайний результат!

Немає нічого кращого, ніж вирощувати власні продукти! Вирощувати власні помідори - це весело і зовсім не складно.

Якщо ви любите свіжі помідори, це виверт для вас!
Ти любиш помідори? Тоді ви, ймовірно, дізнаєтеся, що ніщо не зрівняється зі свіжими помідорами з вашого власного городу. Тому що незалежно від того, наскільки свіжими насправді є ті, які ви купуєте в супермаркеті або овочевому магазині, немає нічого кращого, ніж вирощувати власні продукти! Вирощувати власні помідори – це весело і зовсім не складно.

Насіння не потрібні

Купувати помідори в супермаркеті або овочевому магазині дуже просто і трохи ліниво. Вам не потрібно чекати цілу вічність, щоб дочекатися, поки ваші помідори дозріють, і вам не потрібно щосили купувати насіння. Але в тому-то й річ! Щоб виростити власні помідори, не потрібно купувати насіння. Кожен помідор потенційно може перетворитися в нову рослину томата, так влаштована мати-природа.

Відмінні помідори!

Простий метод

У нас є суперзручний спосіб своїми руками, який дасть вам приголомшливі результати всього за 10 днів. До того ж це не ракетобудування, це може зробити будь-хто, і це те, що нам подобається в цьому! Навіть якщо у вас немає досвіду, ви зможете змусити цей метод працювати після перегляду короткого відео, яке ми для вас приготували. До того ж це економить ваші гроші! Що ще тобі треба?

Як це зробити

Все, що вам потрібно, це горщик із землею і перезрілий помідор, який потрібно розрізати на пару часточок. Просто киньте часточки в горщик з ґрунтом, ви побачите маленькі насіння всередині помідора. Покрийте скибочки помідора тонким шаром компосту або горшечного ґрунту. Поливайте його час від часу, і через один-два тижні у вас буде понад п’ятдесят маленьких саджанців! Досить чотирьох-п’яти маленьких рослин. Просто виберіть найбільші, тому що вони часто бувають і найсильнішими. От і все! Ви поодинці створите свої власні томати!

Інформація про “підказки та хитрощі”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.