(Відео) Дівчина не стриглася 20 років – чому? Як вона виглядає після стрижки!

Майстер кілька разів мив голову і волосся Стефані, щоб закінчити стрижку. Коли майстер в перукарні обрізав їй волосся, то Стефані розплакалася.

Протягом п’яти хвилин дівчині Стефані відрізали чотири кілограми волосся. Вона не стриглася протягом 20 років. І найцікавіше, Стефані не розповідала чому не стриглася.

Це було незручно і вона не могла багато років їх розчісувати, щоб зробити хоч якусь зачіску. Стефані навіть не мила повністю голову, в тому числі та волосся. Один раз в 7 днів Стефані вдавалося помити частина волосся.

Для зручності вона перев’язувала їх товстою мотузкою. Раніше дівчина пробувала заплітати волосся, але при цьому вони заплутувалися ще більше. Коли з волоссям не можна було вже нічого вдіяти та вони перетворилися на суцільні вузли вона зважилася їх підстригти.

Стефані зважилася підстригти волосся
Стефані зважилася підстригти волосся

Коли майстер в перукарні обрізав їй волосся, то Стефані розплакалася.

Майстер кілька разів мив голову і волосся Стефані, щоб закінчити стрижку. Волосся, які залишилися він насилу розчесав. Це він зробив, щоб не обрізати волосся ще більше.

Стефані подивилася в дзеркало і не впізнала себе без волосся і з новою зачіскою. Дівчина зізналася, що й не мріяла, що вирішиться обрізати волосся.

Коли її мама лежала на смертному одрі, то Стефані пообіцяла їй не стригти волосся і багато років тримала обіцянку. Мама любила коли у неї було довге волосся і вона їх розчісувала. Але ж Стефана сама збиралася стати мамою. А коли волосся довге і заплутане, то вони будуть їй заважати. Дівчина думає, що у неї буде дочка. І вона теж буде розчісувати дочки волосся.

Подивіться відео нижче і ви побачите як перевтілилася Стефані.
А вам подобається якийсь стала дівчина після того, як обстригла довге волосся?

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.