У вас є вдома квітка Сенес (ангельські крила)? Він справив фурор в садівничому світі!

У Сенесіо "Крила ангела" дуже мало аналогів, можливо, Stachys byzantina (Вуха ягняти) з його срібними пухнастим листям.

Можливо, ви вже бачили цю рослину, оскільки воно безумовно справило фурор в садівничому світі. Це велика рослина з листям, схожою на великі гнучкі вуха срібного слона, але з текстурою наймилішою і приємною собакою у світі! Його можна використовувати як в приміщенні, так і на вулиці, і він просто дозрів для творчості!
Це Сенесіо “Крила ангела”.

Як було створено цю рослину?

Бізнесмен Лайалл Філдес був людиною, який не міг перестати думати про заводи навіть в запланований вихідний під час ділової поїздки в Чилі. Його взяли на риболовлю господарі в районі Патагонії, і під час походу до місця для риболовлі він побачив досить своєрідне срібна рослина, на яке він мало не наступив. Рослина виділялася серед іншої рослинності, завдяки сріблястому блиску, але також і розміром.

Спочатку ця рослина була загадкою. Пізніше він дізнався, що ця рослина Senecio, і його господарі вже мали кілька сортів у своєму розпліднику, упізнавши його багато років тому. У них було кілька різних варіантів, кожен з яких був декоративним.

Квітка “Ангельські крила”

Що сталося далі?

Потім ця цікава рослина з’явилася на іншому кінці світу, бо селекціонер Такаші Хікаге приїхав з Японії та відразу ж полюбив рослина. Такаші-сан став номером 1 в Японії завдяки глибокому розумінню поточних потреб, в той час, як також розуміння майбутніх потреб. Він висловив зацікавленість в тестуванні та продажу цих рослин Senecio в Японії, де він знав тактильну природу.

Потім були проведені випробування в гірському північному районі острова Хонсю, вибір був зроблений з урахуванням японських умов і ринку, і срібна красуня виявилася популярною. Однак Лайалл все ще не був упевнений, чи сподобається європейського ринку таке нове листяна рослина.

Пару років тому новий розробник заводу Рон Хогевен з CNB New Plants в Голландії відвідав Такаші-сану в Японії. Він побачив в цьому заводі деякий потенціал і почав показувати його деяким європейським трейдерам.
Однак Пітер ван Рейсс і Рон незабаром почали витончену програму поширення і маркетингу, досліджуючи ринки, на яких Senecio міг би процвітати.

Чим відрізняється ця рослина?

У Сенесіо “Крила ангела” дуже мало аналогів, можливо, Stachys byzantina (Вуха ягняти) з його срібними пухнастим листям найближче до нього збігом. Колір трохи більше сірий, ніж квітка мирта з довгими тичинками. Текстура викликає звикання, і бізнесмени навіть почали гладити її через 10 хвилин після зустрічей з Пітером і Роном! Він якийсь шовковистий, м’який, пружний.

Популярність “Крил ангела” потрясла світ.

Рослини цвітуть нечасто. Але це справжня подія, бо вся рослина майже вибухає і тягнеться до неба з бризками букета зі сніжно-білих кольорів!

Де можна посадити senecio “ангельські крила”?

Завдяки своїй південно-чилійській спадщині, “Крила ангела” не тільки стійкі до посухи, але і стійкі до солі, так що це довгоочікуване полегшення для тих, хто має справу з садами біля моря. Попри це, він швидко росте і добре збирається в грудки! Витривалий до мінуса 5С.

Senecio “Angel Wings” також має світле майбутнє як кімнатна рослина, де йому потрібно добре освітлене місце і помірний полив.

Як виростити senecio “ангельські крила “:

Час цвітіння: літо, але буває рідко!
Розташування: бордюри, садові горщики, кімнатна рослина.
Грунт: будь-яка добре дренований ґрунт.
Світло: повне сонце
Харді: У Європі виживає до 5С!
Догляд: Просто знімайте відмирають листя.
Розмір: 45 см у висоту x 45 см в ширину.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.