ТОП-6 морозостійких квітів: посадіть їх і проблем з ними взимку у вас не буде!

Посадіть у себе в саду або біля будинку рослини, які можуть пережити найхолодніші зими.

Конвалія

Не дозволяйте його ніжним квітам вводити вас в оману – конвалія (Convallaria majalis) – стійка рослина. Витривале, рослина може рости практично в будь-якому ґрунті та кліматі та довгий час є фаворитом для тінистих садів. Однак майте на увазі, що це морозостійка рослина може стати майже інвазивних без належного догляду та уваги.

Сибірський ірис

Сибірський ірис прекрасно справляється з холодними зимами. Чи не вимагають особливого догляду, стійкі до шкідників рослини переносять вологу і сухий ґрунт, що робить їх ідеальним вибором для дощового саду. Квітки з’являються в кінці весни та зберігаються до початку літа.

Братки

Якщо ви шукаєте колір для прохолодної погоди, який не зникне, посадіть кілька братків. Веселі квіти можуть пережити раптові похолодання, а також витримати однозначну погоду протягом декількох годин. Садівники можуть очікувати, що братки будуть прикрашати їх ландшафт більшу частину зими.

Братки

Хоста

Якщо ви коли-небудь садили хосту, ви знаєте, як приємно спостерігати, як навесні з’являються зелене листя, що пробиваються крізь землю. Надійні тіньолюби багаторічники стійкі до зими рослини.

Цикламен

Цикламен hederifolium – витривала квітка, рясно квітучий восени. Всю осінь він виробляє колір від рожевого до білого. У них дуже привабливе листя, яка зберігається з зими до весни.

Півонія

Півонії живуть роками. Для правильного цвітіння їм потрібно холодний період, і в залежності від клімату мульчування може фактично перешкоджати цвітінню.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?