ТОП-4 фактів про герані: господаркам на замітку!

Ви можете убезпечитися і посадити сорти герані, які прекрасно переносять спеку. До них відносяться серії Americana та Orbit, а також серії Cascade і Summer Showers.

Герань, є популярною квіткою. Інакше герань називається пеларгонія. Це витривалий багаторічна квітка.
Іноді герань ще називають – журавлиними векселями.

Багато видів герані прекрасно пахнуть, особливо листя.
Деякі види герані пахнуть як троянди або лимони.

Герань може чудово обходитися без води

Ці квіти люблять сонце. Їх можна поливати нерегулярно, а коли ґрунт добре дренувати, то надлишок води не вплине на герань. Вона, є невибагливою рослиною і відмінно підходить для висадки в контейнери.

Герань любить горщики

Ніжна герань!

Кращий варіант посадки герані – це горщики. Потім ви можете кілька горщиків скомбінувати, враховуючи різні кольори рослин коли вони цвітуть. З плином часу ви цю комбінацію можете змінюватися не пересаджуючи рослину, а просто потрібно переставити горщики.
Невелика тінь для герані не перешкода.

Герань буває різнобарвна як веселка

Це “Orange Appeal” і “Mrs. У Pollock”- яскраво-червоні квіти, а у” Golden Ears”- кораловий колір. Герань плюща цвіте білим, червоним, кораловим, рожевим і лавандовим відтінками.

На герань негативно діє спека

Як кажуть досвідчені садівники, що сильна спека влітку, позначається на стан герані. Вони перестають цвісти, і їх розвиток завмирає. Це відомо як теплова перевірка. Коли спека спаде, герань відновить цвітіння. Краще вона цвіте в прохолодний період.
Ви можете убезпечитися і посадити сорти герані, які прекрасно переносять спеку. До них відносяться серії Americana та Orbit, а також серії Cascade і Summer Showers.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.