Олександр Усик – новий чемпіон світу! Ентоні Джошуа – декласований! всі подробиці

Олександр Усик майже нокаутував Джошуа і якби не гонг, то британець напевно б впав.

Увечері 25 вересня 2021 року арена “Тоттенхем Хотспур” приймала чудового українського боксера Олександра Усика і гіганта з Великобританії Ентоні Джошуа. Це було головне подія довгоочікуваного вечора професійного боксу.

Ще до початку бою експертами було зроблений висновок, що це буде важливою подією в боксерському світі у 2021 році. З цим висновком ніхто не сперечається і всі з нетерпінням чекали бою.

Величезна арена прийняла двох олімпійських чемпіонів. Суперважку вагу – Ентоні Джошуа – чинний чемпіон світу в суперважкій вазі за 4 версіями.

Олександр Усик – колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі. Олександр не пізнав гіркоти поразки в професійному боксі. Всі чекали цікаву дуель. Букмекери та експерти з боксу давали свої прогнози на бій, все стверджували, що переможе Джошуа.

Такий висновок робилося не тому, що вважали Усика недосвідченим і не таким майстерним, як Джошуа, тільки тому, що Ентоні був набагато більший. Усик явно “поліз” не у свою вагу. Однак Усик не сильно засмучувався через це, і він правильно вважав, що габарити це не головне в боксі.

напружений раунд

Хоча Олександр прекрасно розумів, що перед ним стоїть серйозна проблема. Приємно, що Олександр Усик вийшов на ринг під патріотичну мелодію про козаків. Ця завзята музика підживлювала його емоційно.

Майк Баффер, який є легендою, відкрив бій традиційними словами: “let ‘s get to ready rumble” (приступім до гуркоту).

Бій почався. Усик рухався енергійно на рингу і маневрував навколо ЕйДжея. Пасивність Ентоні допомагала Олександру. Величезну вагу суперника був знівельований човниковими рухами Усика. Через час лівою рукою Олександр пробив оборону Джошуа.

Другий раунд нічого хорошого для ЕйДжея не приніс – хоч він сталь активніше, але швидкість суперника була вище.

Третій раунд вимотав Ентоні, і тоді Усик наростив тиск і потім потряс Джошуа лівим збоку. Удар призвів до того, що ноги Ентоні підкосилися, проте він встояв.

Всі інші раунди були з перевагою Усика, хоча після одного удару Джошуа він відлетів до канатів, однак Олександр встояв.

Олександр Усик

У наступних раундах Джошуа виглядав розсіяно і навіть безпорадно перед натиском Усика.

Далі Олександр майже нокаутував Джошуа і якби не гонг, то британець напевно б впав.

Судді ухвалили рішення – 117: 111, 116: 112 і 115: 113.

Таким чином Олександр Усик став чемпіоном світу!
Вітаємо з перемогою!

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.