Коли Чорна п’ятниця 2021: дати, знижки, поради

Чорна п'ятниця - це найважливіший день для шопоголіків.

Але навіть ті, хто не дуже любить закуповуватися всяким товаром весь рік, не відмовляють собі в задоволенні взяти на роботі вихідний і зробити серйозні (і не дуже) покупки за вигідною ціною на весь рік.

Коли буде чорна п’ятниця в 2021 році

Дата чорної п’ятниці в 2021 році – 26 листопада. Зазвичай останню неділю листопада в західних країнах – це день Подяки. Традиція чорної п’ятниці (black Friday) прийшла саме з-за кордону, дата розпродажів встановлюється з відсиланням на їх календар. Найчастіше вона проходить з 23 по 29 листопада. В 2021 році чорна п’ятниця починається 26 листопада і триватиме три дні.

Чорна п'ятниця 2021
Чорна п’ятниця 2021

Що можна купити в чорну п’ятницю

Більшість магазинів в ці дні влаштовують величезні розпродажі в надії отримати потік клієнтів. І це дійсно так, адже люди хочуть урвати ласий шматочок і купити бажані товари за вигідними цінами. Так, найчастіше в чорну п’ятницю можна купити одяг, техніку, сувеніри, канцелярію, аксесуари та інші товари зі знижкою до 90% в залежності від політики магазину. А практично всі компанії проводять акції з подарунками.

Як розумно витратити гроші в чорну п’ятницю

Щоб не купувати зайвого (а спокуса буде великим), дотримуйтеся декількох правил. Отже, редакція “Одна хвилина ” радить:

  • заздалегідь скласти список товарів, які вам дійсно необхідні;
  • не купувати бажаний товар в першому-ліпшому місці – порівняйте хоча б три точки продажу, щоб вибрати для себе найбільш оптимальний варіант;
  • уважно вивчайте товар перед покупкою, щоб вам не підсунули бракований під приводом всесвітнього дня розпродажів.

Не забудьте поділитися інформацією про покупках в соціальних мережах. Адже золоте правило шопінгу – не похвалитися – не купив!

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.