Найкрасивіший квітник в світі. 12 незабутніх фото голландського фотографа

Більшість з вас, ймовірно, знають всесвітньо відомий Кекенхоф, найкрасивіший сад тюльпанів в світі

Я великий шанувальник наших квітів. І як фотограф-пейзажист, я насолоджуюся ними навесні щороку, коли я завжди знаходжу час сфотографувати квіти і показати красу голландських квітів всьому світу. Більшість з вас, ймовірно, знають всесвітньо відомий Кекенхоф, найкрасивіший сад тюльпанів в світі. Щороку мільйони туристів відвідують цей сад. Це дуже багато, враховуючи, що сад відкритий тільки навесні! Щороку працьовита команда дбає про те, щоб сад виглядав як ніколи добре, в тому числі і в цьому році!

Квіти виглядають неймовірно і привертають стільки ж уваги і турботи, як і завжди. Все пристрасні садівники виконують свою роботу так, як звикли.

Я фотографував тюльпани з незапам’ятних часів, в основному в сільській місцевості. Я сфотографував їх з усіх боків, які ви тільки можете собі уявити. Я зв’язався з Кекенхоф і вони були такі люб’язні, що дозволили мені сфотографувати сад цілий день.

Коли я відвідав парк, він виглядав в кращому вигляді. Цікаво, що це був самий сонячний квітень Голландії, завдяки чому всі квіти росли дуже швидко. Фотографувати серед білого дня під яскравим сонцем було непросто. Але на мить забудемо про фотографії: гуляти там на самоті, тільки зі звуками птахів і неймовірним запахом всіх цих квітів, – це само по собі чудово. Іноді я просто сидів поруч з квітами і водою, насолоджуючись природою протягом 30 хвилин. Це було просто чарівно.

Ця серія фотографій є ініціативою від мене у співпраці з Keukenhof. Ми прагнемо показати красу парку через ці зображення.

Шкода, що немає запаху!

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!