(Відео) Жінка годує собаку на вокзалі у Західній Бенгалії незвичайним способом: собачка не відмовляється

Вам сумно чи ви не знаєте, де знайти новини та подивитися їх. Тоді сайт 1 Хвилина вам обов'язково підійде. За одну хвилину ви дізнаєтесь багато

Багато людей люблять собак та кішок. Вони живуть у них удома і є членами їхньої родини. Чотириногі друзі завжди радують своїх господарів. А хто вам вранці приносить капці, коли ви тільки встаєте з ліжка? Звичайно, вірний пес. А хто вас ранком будить мокрим носом і просить вивести на прогулянку? Звичайно ж, вірний пес!
Відео, на якому жінка годує собаку, мабуть, було знято на залізничній станції Dum Dum Cantonment у Західній Бенгалії. Можна побачити, як жінка годує собаку, а тлом грає музика.
Хто не любить собак? Якщо ви ставитеся до тих, хто цього не робить, це відео все ще може розтопити ваше серце! Відео, на якому жінка годує бездомного собаку на залізничній станції в Індії, підкорило Інтернет. Відео було опубліковано в Facebook сайтом новин Goa 24×7 і на цей час набрало понад 13 000 переглядів.
Відео, мабуть, було знято на залізничній станції Dum Dum Cantonment у Західній Бенгалії, йдеться у повідомленні India Today. У ролику можна побачити жінку, що сидить на платформі з мискою, повною сирного рису. Потім вона бере рис і годує собаку, поки фоном грає музика. Можна почути, як хтось каже, що це відео неодмінно стане вірусним.
Це відео безперечно вразить всіх, незалежно від того, любителі собак вони чи ні! Але гарантуємо – ви, напевно, не бачили таке годування собачки. Це відео має підняти настрій.

https://www.youtube.com/watch?v=BMD-DgSDJn8

Інформація взята з: zeenews

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.