Такса скиглить, спостерігаючи за улюбленою іграшкою в пральній машині

Стурбована такса на прізвисько Пікл гавкала і нападала на пральну машину, оскільки вона відмовлялася віддати їй іграшку: улюблену курячу ніжку, протягом усього часового циклу.

Трирічна такса Пікл скулила у дверцятах пральної машини протягом годинного циклу, спостерігаючи, як її іграшка: улюблена куряча ніжка обертається по колу.

 ""

Стурбована сосиска на прізвисько Пікл гавкала і нападала на пральну машину, оскільки вона відмовлялася віддати її іграшку: улюблену курячу ніжку, протягом усього часового циклу.

Трирічна Такса ніколи не залишала свою іграшку з тих пір, як Санта Клаус подарував її на Різдво, і навіть брала її з собою в ліжко.

 ""

 

Господиня такси вирішила, що пора випрати іграшку і відвернула таксу і забрала курячу ніжку для прання.

 ""

Ще до того, як господиня встигла включити машину, Пікл відчув, що його кращий друг в небезпеки, і почав гавкати і дряпати пральну машинку, який утримує іграшку в полоні.

Не в силах врятувати її, він сидів, Хник і дряпаючи машинку, поки цикл не був завершений – і не могла стримати свого збудження, коли господиня нарешті звільнила її улюблену іграшку.

«Я не знаю, як Пікл могла відчувати запах своєї іграшки через двері пральної машини, але вона знайшла її відразу», – сказала господиня такси.

Вона почав гавкати на мене. Неначе вона говорила: «Боже мій, ти знаєш, що моя іграшка в пральній машині? Тобі потрібно її дістати ». Вона виразно думає, що я можу говорити на собачою мовою.

Цикл прання тривав годину, і вона сиділа там весь час. Навіть коли вона більше не могла бачити свою іграшку, вона все ще знала, що вона була там.

Як тільки я відкрила двері, вона побачила її, але не знала, було їй дозволено взяти її, тому обережно торкалася до неї носом.

Я сказав їй, що вона може взяти її, і вона дістав іграшку з машинки і пішла. Вона був на сьомому небі від щастя, щоб повернути її.

Такса дуже захищає свою іграшку. Вона носить її, як дитина і спить з нею. Вона бере його з собою всюди.

Коли я говорю їй, що пора йти спати, вона піднімає її і бере з собою. Навіть коли він п’є воду або їсть, вона кладе іграшку поруч з мискою.

Бачити, як ця такса гуляє з цією іграшкою, це дійсно дивно.

Вони сама химерна порода. У них всіх індивідуальності, і вони безумовно не вірять, що вони собаки. Це все одно, що мати ще п’ятьох дітей.

Такси просто приголомшливі. Коли ви приходите і у вас був поганий день, ви буквально просто миттєво забуваєте про це. Вони люблять вас беззастережно.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.