10 чудових і креативних клумбових ідей

Якщо ви хочете посадити квіти, трави, овочі або чагарники, тут вам запропонують прекрасні ідеї квіткових клумб.

Коли погода стає теплою, невелика кількість квітів і рослин створює відчуття свіжості на відкритому повітрі. Квіткові клумби легко витрушують зимову сірість з вашого будинку. Цей список з 10 красивих дизайнів квіткових клумб може допомогти перетворити ваш двір з нудного в «вау!».

10 красивих проектів квіткової клумби

Якщо ви хочете посадити квіти, трави, овочі або чагарники, тут вам запропонують прекрасні ідеї квіткових клумб. Якщо ви думаєте, що грядки для рослин призначені для бабусь і дач, подумайте ще раз! Квітники не повинні бути нудними або передбачуваними. У цьому списку ви знайдете чудові квіткові компонування, зроблені з перепрофільованих предметів домашнього ужитку і дизайнів з використанням забавних реквізиту.

Від старих валіз до старовинних котлів, все, що потрібно, це трохи творчості, щоб показати свою індивідуальність в своєму саду! Є також безліч простих в реалізації проектів. Є навіть ідеї для піднятих грядок, щоб ви ніколи не перебігали через газонокосарку. Ніколи не турбуйтеся, якщо у вас є маленький двір, просто спробуйте одне з вертикальних квіткових прикрас в цьому списку. Прийшов час знайти ваші улюблені яскраві і сонячні ідеї квітників!

1. Багаторічна квіткове рослина для літніх квітів

 ""

Квіткова клумба з багаторічними рослинами – це те, що цвіте триває все літо, а потім повертається з року в рік. Спробуйте ліжко зі зміїним бордюром, де переважають рожеві бегонії, облямовані більш дрібними білими бегоніями. Розбийте рожевий і додайте висоту з обережними посадками самшиту, трави міскантусу, барбарису, лілій і високих помаранчевих лілій канни.

2. Поєднання тюльпанів з однорічними і багаторічними рослинами

 ""

Цей сад мрії створює гармонійне розташування. Чому б не розширювати цвітіння свого саду щороку тюльпанами, однорічними і багаторічними рослинами, які будуть повертатися кожен рік без особливого догляду? Розставте квіти так, щоб тюльпани були вище, ніж укорочені, низькорослі однорічні та багаторічні рослини. Ваші тюльпани повернуться протягом декількох років, коли зима холодна, але вони можуть не вижити, якщо їх вирощувати в більш теплому і вологому кліматі. Ця приголомшлива клумба з унікальним поєднанням червоних і жовтих тюльпанів. Є безліч варіантів кольору від білих до навіть чорних тюльпанів. Посадка ясних, первинних тюльпанів створить святковий ефект в змішаному квітнику. Daylily, Catnip, Salvia і Bells of Ireland – відмінні компаньйони для тюльпанів, і варто подумати, чи не замислюєтеся ви про відтворення цієї чудової повної клумби.

3. Бічний дворик, сад з квітами і травами

 ""

Цілком прийнятно змішувати декоративні квіти з травами, якщо їх можна садити разом. Спробуйте зелена цибуля і різні види базиліка разом з ліліями хоста, heuchera, куркою і пташенятами і декоративними травами. Стратегічно розташовані круглі булижники надають ліжка певне значення. Їх тверді, грубі коричневі поверхні добре поєднуються з м’якими зеленими рослинами і травами.

4. Досить перепланована клумба

 ""

Старі пні важко викопати, так чому б не використовувати їх для квітника? Одна ідея полягає в тому, щоб додати пеларгонію в центр, оточений помаранчевої і золотий красолею з строкатим листям – до речі, настурції їстівні – і темно-фіолетовими дзвіночками. Посадіть навколо коренів пеларгонію, дзвіночки і декоративну траву для ідеального балансу.

5. Квіткова планування квіткового саду

 ""

Чому б не мати клумбу в формі квітки? Посадіть рожеві бегонії для пелюсток, блакитні незабудки для центру і простягнутою зелена рослина, таке як Hacquetia для вигнутих стебел. Яскраво-червоний нетерплячий, укритий завитком небесно-блакитного весняного тирлич, додає прекрасний акцент. Слідкуйте за тим, щоб все було акуратно і акуратно.

6. Сільський порожнистий дерев’яний квітник

 ""

Порожнисте колода також робить відмінну клумбу. Залийте трохи садової грунту і залийте її веселими кольорами, такими як нарциси, рожеві, сині та білі флокси, сині іриси і червоні гербери. Зелене листя цих квітів у формі мечів контрастують з м’якістю і яскравістю кольорів.

7. Кахельна плитка з вбудованими квітковими клумбами

 ""

Домовласник, який думає про додавання колоди, повинен подумати про колоді з вбудованими плантаторами. В цьому випадку палуба має плитковий підлогу, але плантатори також можуть бути вбудовані в дерев’яні палуби. Ці ліжка радують око чистими білими трояндами, що контрастують з фіолетовими лавандовими і олійно-жовтими краплями дощу.

8. Вертикальна Вежа Квітника

 ""

Якщо садівник виявить, що їм дійсно не вистачає місця, він може побудувати вертикальний сад. Ця садові вежа зроблена з білого, лососевого, рожевого, пурпурного, лавандового і білого Лізі. Звичайно, садівник може використовувати практично будь-яку квітку за своїм вибором, щоб зробити садову вежу, включаючи троянди і квітучі виноградні лози.

9. Старовинний Казанок Квітковий Дизайн

 ""

У цій химерній установки є котел, прикутий до стовпа. Але замість того, щоб гасити, цей котел заповнений білими ящірками. Полум’я зроблено з червоного шавлії, жовтих кольорів Адоніса, африканських ромашок і посаджено серед розпалювання. Більше тепла додає червона мульча, яка покриває садову грунт.

10. Урожай Чемодан Квіткова Ідея

 ""

Старий чемодан можна переробити так само, як і стару тачку. Покладіть чемодан на стілець і посадіть пурпурні або біло-фіолетові смугасті ящірки або петунії та білі айстри. Садівник, який турбується про те, щоб заповнити валізу безпосередньо брудом, може спочатку помістити рослини в контейнери.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!