Спогади про минуле. Фото відвідування дитячого садка в СРСР

Ностальгічні фото Карла Міданса, який ходив в дитячий сад в Радянському Союзі.

Люди, які застали часи Радянського Союзу, відвідували дитячі садки і ясла. Тати та мами працювали, декретну відпустку був невеликий і практично всі діти ходили в дитячий садок.

 ""

 ""

Більшість дітей з радістю ходили в дитячий сад. Там влаштовувалися цікаві та веселі ігри.

 

 ""

 ""

 ""

А пам’ятаєте свої ранки? Про ранок все згадують дівчаток-сніжинок і хлопчиків в нарядах зайчиків і ведмедиків. Безтурботна і прекрасна пора дитинства.

 ""

 ""

Карл Міданс, який є сучасним фотографом, теж відвідував в СРСР дитячий садок. Ностальгічні почуття завжди у нього виникають при згадці про ті часи. Він опублікував фотографії того часу і поділився ними в мережі. Це період фото 1960 р Нинішньому поколінню, які застали радянський період часу і відвідували дитячий садок в СРСР, це буде цікаво.

 ""

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.