Квітучі лавандові поля – магія в яку ви поринете, дивлячись на ці 13 фото

Приголомшливе фото милих, барвистих і шалено чудових зображень собак та інших пухнастих немовлят в багатій пурпурової лаванді.

Кожного січня професійний фотограф Деб Зульцбергер відправляється на квітучі лавандові поля в Тасманії, щоб зробити ці чудові фотографії домашніх тварин.

Назустріч заходу

 ""

Який гарний захід сонця

 ""

Сторожить лавандове поле

 ""

Деякі люди роблять картини з цих фото і вішають на стіни.

Дівчинка з конем читають книгу

 ""

Малюки – цінителі прекрасного

 ""

Дівчина і відданий друг

 ""

Ось, що фотограф хоче сказати і показати шанувальникам незвичайних фотографій – світ прекрасний

 ""

“У січні приголомшливе маєток Bridestowe Lavender Estate забарвлене в пурпурний колір, і саме тут ви знайдете мене, який робить те, що я роблю найкраще – знімаючи милих, барвистих і шалено чудових зображень собак та інших пухнастих немовлят в багатій пурпурової лаванді.

Дівчинка і кролик

 ""

Щеня в лаванді

 ""

Читання коней, дітки перед сном, дурні посмішки, дурні моряки і навіть лабіринти в кріслах. Щороку я придумую щось нове і створюю образи, які мої клієнти можуть повісити на свої стіни.

 ""

Найкраще, що можна отримати милуючись цими фотографіями – отримувати задоволення від моїх моделей.

 ""

Може бути, це заспокійливий ефект лаванди або просто унікальна зв’язок, яку я будую з тваринами, але одне можна сказати напевно: коли сонце сідає на кожному сеансі – знайте, що тільки що відбулася магія.

 ""

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.