(Відео) ТОП: 11 запалювальних Лезгінок + 3 Лезгинки “Мадіна “

У цій відео добірці можна побачити танці "Лезгинка + Мадіна ", які виконують звичайні люди прямо на вулиці міста, на трасі і на відпочинку в горах.

Багато цінителів ритмічних танців, відзначають незвичайну властивість лезгінок. Вони своїм ритмом і барвистістю виконання піднімають настрій і незрозуміло куди йдуть проблеми. Традиційно їх виконують чоловіки. Однак якщо танцює дівчина, а тим більше з молодою людиною – це викликає захоплення.

ТОП-10 Лезгінок

У цій відео добірці танців можна побачити ТОП-10 лезгінок, які виконують звичайні люди прямо на вулиці. Оцініть їх від №10 до №1 і подивіться чий танець торкнувся вашу душу найбільше.

Окремо зверніть увагу на новий вид лезгинки: “Мадіна”. Вона звучить так само ритмічно, але більш м’якше і чутливіші. А з якою пристрастю її танцюють молоді хлопці!

Лезгинка “Мадіна ” на вулиці в Баку, Азербайджан

Лезгинка “Мадіна ” на трасі в горах

Красива природа, спорт, шашлик, друзі, що ще потрібно для гарного настрою

Красиві дівчата танцюють Лезгинку

Гарного настрою вам під ритми лезгинки!

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.