(Відео) Неймовірна історія: через 24 роки дочка знайшла батька в підвалі сусіднього будинку

Приголомшена Анастасія зраділа, що знайшла батька і одночасно розсердилася на нього: «Чому ти стільки років мовчав? Де ти пропадав?"

Ця незвичайна історія відбулася в Сиктивкарі, Росія. Анастасія Титова, якій зараз 35 років бачила свого батька коли було ще маленька. Мама сказала Насті, що її чоловік Микола помер. Однак дочка в це ніколи не вірила. Анастасія жила надією. Коли вона підросла, почала пошуки свого тата. Настя зверталася в поліцію, розпитувала сусідів і знайомих, які знали батька. Навіть відвідувала різні передачі, в тому числі “Жди меня”. Однак результатів це не приносило. Вона не могла ніяк знайти свого тата. Як завжди в таких ситуаціях допоміг випадок. У місцевих паблік запостив фото одного бездомного чоловіка. Йшлося про те, що бездомний мешкає в підвалі багатоповерхового будинку. На подив дівчина зрозуміла, що це підвал будинку, який знаходився по сусідству. У соцмережах повідомлялося, що бездомний чоловік виглядає погано і напевно потребує допомоги. Люди перейнялися ситуацією чоловіки і почали шукати його родичів і таким чином знайшли Анастасію. Мешканець підвалу виявився її батько.

Бездомний Микола Кудряшов покинув будинок, коли Настя була маленька. Чоловік раніше відсидів у в’язниці два роки за крадіжку комбікорму. Настя пам’ятає як тато повернувся з в’язниці і купив їй багато іграшок. Її мати не прийняла додому чоловіка і вони розлучилися. З тих пір вони жили окремо.

58-річний бездомний чоловік розповів, що ще раз довелося відсидіти у в’язниці. Були у нього нові відносини з іншою жінкою. Потім він втратив паспорт і перебивався шабашками на будівництвах. Після нещасного випадку на будівництві, у нього похитнулося здоров’я.

Приголомшена Анастасія зраділа, що знайшла батька і одночасно розсердилася на нього: «Чому ти стільки років мовчав? Де ти пропадав?”

 ""

«24 роки тут, в підвалі жив …» – уточнює батько і замовкає. Він то притискає долоні до грудей, то дбайливо і боязко простягає руки до неї. «Доню, доню» – пошепки промовляє він.

 ""

Чоловік Насті здивовано каже, що вони багато років ходили цією дорогою в магазин, біля будинку де в підвалі жив бездомний батько і не бачили його. А може не змогла дізнатися в такому вбранні.

Рідна дочка, разом з чоловіком Олександром, забрала його додому і намагаються відновити його до нормального життя.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.