Жінка «проспала» 27 років свого життя

Він завжди знав. що вона прийде в себе. Вперше за двадцять сім років він почув голос мами.

Її звати Муніра Абдулла і їй було лише тридцять два роки, коли вона впала в кому. Жінка потрапила в аварію, її автомобіль врізався в автобус. У результаті Муніра отримала важку черепно-мозкову травму. Трагедія сталася в Аль-Айні (Об’єднані Арабські Емірати).

У той день вона забирала свого сина Омара із садочка, а зараз йому вже 32 роки. Хлопець пригадує: «Моя мати сиділа на задньому сидінні разом зі мною. Вона закрила мене собою. Завдяки їй я зараз тут».

Під час аварії Омар обійшовся травмами легкого ступеня, а його мати могла і не прокинутися взагалі. Лікарі не вірили в те, що жінка зможе колись прийти в себе. Вона не реагувала на подразники, але медсестри годували її штучно. Рідний син завжди вірив, що настане той день і мати повернеться в свідомість. Він приходив майже кожен день.

За тридцять два роки коми Муніра Абдулла побувала в різних лікарнях в Еміратах. Одного разу її перевели в клініку в Баварії. Це був величезний центр неврології в Німеччині. Там і сталося диво: жінка прокинулася.

Син Омар розповідає, що в той момент був біля її ліжка. Він вперше за двадцять сім років почув, як рідна мати кличе його по імені.

«Пацієнт переніс важку черепно-мозкову травму. Це призвело до великого пошкодження мозку. Коли пацієнтка прийшла до тями, вона була в мінімальній свідомості, але вже могла фокусувати погляд на людях і предметах », – повідомив головний лікар клініки Фрідеман Мюллер.

Зараз жінка продовжує лікування в Абу-Дабі і вже може говорити. Для доктора Мюллера ця історія залишиться якимось дивом. За всю свою кар’єру він не бачив, щоб люди приходили до тями після 27 років і ще могли рухатися, і говорити.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як правильно харчуватися під час застуди, щоб одужати швидше: оригінальне меню від лікаря-дієтолога

Нагадаємо, український психолог розповів, чому нас нервують інші люди і що з цим робити?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.