Згодом серце зникне: дитина народилася з унікальною родимкою на лобі (ФОТО)

Дитина з'явилася на світ з незвичайною родимкою на лобі у вигляді серця. Лікарі кажуть, що з часом воно зникне.

Кожна медсестра фотографувалася з цим унікальним хлопчиком. Дитина народилася з родимкою на лобі, яка схожа на маленьке сердечко.

Ребенок с родимым пятном
Дитина з родимкою

Батьки малюка спочатку не зрозуміли в чому справа. Батько хлопчика навіть пробував стерти серце з лобика сина. Але потім стало ясно, що дитину поцілував сам Бог.

 ""

Мама і тато незвичайного хлопчика кажуть, що це символ їх великої і міцної любові. Сина назвали Чінар, і він швидко завоював увагу оточуючих. Ніхто не може стримати усмішки, коли бачить «серцевого хлопчика». До речі, так його прозвали в садку.

 ""

Дитині вже 4 роки, і його незвичайне сердечко теж виросло. Лікарі повідомили батькам, що родима пляма з часом зникне. Але поки хлопчик не перестає радувати і маму з татом, і звичайних перехожих.

 ""

 ""

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.