В Австралії хлопчик хотів вчинити суїцид

9-річний хлопчик хотів померти.

Він просив ножа і стверджував, що хоче себе вбити. З такими словами Яррака Бейлс зустріла свого сина зі школи, у якого карликовість або дварфізм.

Особливості людей з дварфізмом в тому, що вони меленького зросту від 81 см до 142 см. Це захворювання пов’язане з різними іншими відхиленнями.

Відео з істерикою дитини тепер гуляє в Інтернеті. Його мати спеціально опублікувала його у себе на сторінці в Фейсбук. Хлопчика звуть Кваден, йому всього 9 років і над ним знущаються у школі. У ролику він плаче і просить дати йому ножа, щоб він міг встромити його у своє серце.

Яррака Бейлс повідомила, що у Квадена вже була спроба самогубства: «Ось що робить буллінг. Ми втомилися боротися з цим кожен чортів день нашого життя. Можете, будь ласка, виховувати своїх дітей?».

Відомо, що буллінг – це агресивна поведінка дітей один до одного, яка залякує і часто супроводжується фізичним насильством.

Усі, хто бачив це відео, прокоментували його. А бачило його цілих двадцять мільйонів жителів усього світу. Більшість людей висловили підтримку. Найприємніше, що психологічну допомогу 9-річний хлопчик отримав від світових зірок.

Наприклад, Х’ю Джекман записав відео-відповідь для того, щоб підтримати Квадена. Австралійська кінозірка сказала: «Хлопче, ти сильніший, ніж думаєш. Що б не сталося, я твій друг. Люди, давайте будемо добрішими. Життя і без того складне».

Місцеві спортсмени також проявили увагу. До хлопчика звернулася австралійська команда з регбі. Вони попросили його вивести їх на наступному матчі.

Відомий боксер Біллі Діб запропонував разом потренуватися. Чатрі Сітіодтонг, голова з організації змішаних бойових мистецтв в Сінгапурі, покликав на навчання.

Комік Бред Вільямс здійснив мрію Квадена. Тепер він їде в Діснейленд в Каліфорнії. Потрібно було зібрати 10 000 доларів, а зібрали 250 тис. Американський актор, до речі, теж має карликовість.

Мати потерпілого школяра повідомила засобам масової інформації про те, що вдячна всім людям за теплі слова і любов. Жінка сказала: «… Кваден відчуває вашу підтримку, зараз йому потрібно добре відпочити».

Також Яррака закликає усіх не мовчати про цю проблему. Тому, що вважає це найбільшим жахом для кожних батьків, коли їх дитина хоче покінчити життя самогубством. Саме цього любляча мати боїться кожен день.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Уже не найтовстіший: хлопчик важив 192 кг

Нагадаємо, незвичайні молодята з різницею у віці 34 року: як їм вдалося зберегти шлюб?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!