У Дагестані хлопчикові з бідної сім’ї подарували квартиру за його працьовитість

Дагестанській хлопчик щодня допомагав своїй мамі-прибиральниці підмітати вулиці. Ви не повірите, що зробив мер міста, коли дізнався про це.

Дев`ятирічний Амір мусив допомагати матері, адже їхня багатодітна родина жила дуже бідно, у маленькій квартирі, яку вони знімали, навіть не було опалення та гарячої води.

Він щодня прибирав вулиці міста перед тим, як піти до школи, і мав лише одне бажання – заробити грошей та купити квартиру для своєї матусі.

Про працьовитого хлопця написали у газеті, і невдовзі про нього дізнався мер міста. За наполегливу працю і любов до своєї родини хлопця чекала винагорода, про яку він не міг і мріяти – його мамі вручили ключі від нової двокімнатної квартири з усіма зручностями.

Самого ж Аміра мер міста призначив своїм помічником.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чорний кіт з незвичайними вухами виглядає сумним

Нагадаємо, как красиво подати звичайне куряче філе?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Матеріал підготувала Ганна Кошева

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.