(Відео) Курйозний випадок: пес-водій примудрився в’їхати в озеро на авто

Пес в цей час знаходився в автомашині. Коли господар повертався з супермаркету.

Собаки дуже віддані тварини і є вірними друзями людини. Однак до керування автомобілем, краще їх не залучати. Китаєць з провінції Чжецзян, в цьому переконався.

Цзя, так звуть господаря собаки, разом зі своїм вихованцем поїхав в магазин за покупками. Коли він все купив в супермаркеті і підійшов в своїй автомашині, завів мотор, то згадав, що забув у магазині гаманець. Мотор він не заглушав і пішов в магазин за ключами. Пес в цей час знаходився в автомашині. Коли господар повертався з супермаркету, то собака зраділа його наближенню, застрибала від радості і ненароком зачепив важіль управління авто.

Автомобіль рушив з місця і так як була припаркована біля озера, то в’їхала прямо в воду.

Найголовніше, що собаку вдалося врятувати. Автомашині тепер потрібно капітальний ремонт двигуна і чистка салону.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.