Шість простих секретів вирощування кращих квітів на вашому дворі

Квіти - прикраса двору, дізнайтеся як правильно їх виростити.

Це простіше, ніж ви думаєте, додати красиві і зручні в догляді квіти на ваш двір. Якщо ви не впевнені, з чого почати, читайте далі!

Порада 1. Виберіть правильні ландшафтні рослини

Перше правило успішного садівництва – правильно розставити рослина. Багато ландшафтних рослин практично піклуються про себе, коли їм подобається, де вони ростуть. І деякі з найпростіших в догляді рослин можуть стати проблемою, якщо ви вирощуєте їх в такому місці, яке їм не подобається.

Зверніть увагу на умови в вашому дворі і запишіть подробиці для різних місць, де ви хотіли б додати квітучі вуличні рослини. Це включає в себе, скільки прямого сонця отримують ці області, наскільки вологий грунт залишається після дощу, і інші фактори. Покладайтеся на ці замітки, коли ви купуєте рослини в своєму садовому центрі.

Порада 2. Вирощуйте однорічні та багаторічні рослини

Вирішіть, чи хочете ви вирощувати однорічні рослини, багаторічні рослини або їх комбінацію. Однорічні рослини – прекрасні вуличні рослини, тому що більшість цвіте постійно з весни або літа до осені. Але ви повинні садити їх щороку, а деякі садівники це не люблять. Багаторічні рослини, з іншого боку, зазвичай мають більш короткий сезон цвітіння (багато цвітуть всього кілька тижнів), але повертаються щороку і дають більше квітів з кожним роком. Поєднання однорічних і багаторічних рослин дає вам колір протягом сезону і зменшує кількість посадок, які ви повинні робити щороку.

 ""

Порада 3. Удобрюйте грунт

Запліднення ваших ландшафтних рослин може допомогти їм рости швидше і, можливо, виробляти більше квітів, але удобрення грунту робить ваші вуличні рослини ще більш здоровими і красивими. Найпростіший спосіб зробити це – покрити землю 3 – 10 см., компостом один раз на рік. Оскільки компост руйнується, він пропонує безліч переваг, крім того, що може зробити добриво.

Порада 4. Використовуйте мульчу

Покриття грунту декількома сантиметрами мульчі – один з найпростіших способів зменшити догляд за садом. Мульча пригнічує бур’яни і допомагає грунті довше залишатися вологою, тому вам не потрібно так багато поливати. Крім того, мульча надає вашому ландшафту закінчений, охайний вигляд.

Порада 5. Виберіть колірну схему

На додаток до забезпечення того, щоб ваші вуличні рослини були здоровими і красивими, зробіть так, щоб квіти вашого двору виглядали краще за все, вибираючи колірну гамму, а не змішуючи кольори. Якщо ви не знаєте, з чого почати з квітів, спробуйте контрастувати або доповнити колір вашого будинку або його архітектурних елементів.

 ""

Порада 6. Видаляйте зів’ялі квіти

Раз в тиждень прогулюючись по двору і прибирайте зів’ялі квіти з ландшафтних рослин. Це робить його більш чистим і свіжим, а також не дає вашим рослинам опадати насінню і створювати безлад в розсаді надалі.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.