У США дозволили виготовляти морозиво з додаванням алкоголю. Спробувати зможуть не всі

Морозиво з додаванням міцних алкогольних напоїв зможуть спробувати тільки американці віком 21+.

Влада штату Нью-Йорк дозволила виробникам морозива додавати до складу міцні алкогольні напої (лікер). Але є деякі умови.

По-перше, в складі ласощів повинно міститися не більше 5% алкоголю. По-друге, його не можна продавати особам, що не досягли 21 року. По-третє, на упаковці такого морозива повинна бути інформація, як на інших продуктах з вмістом спирту. Наприклад, вживання алкоголю погіршує вашу здатність керувати автомобілем. Про це повідомляє Travel and Leisure .

Губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо раніше підписав закон, який дозволив додавати в морозиво тільки пиво і сидр. Зараз виробники холодних ласощів обіцяють величезний вибір смаків вершкового морозива з різними міцними напоями.

У штаті Нью-Йорк легалізували морозиво з додаванням міцного алкоголю
У штаті Нью-Йорк легалізували морозиво з додаванням міцного алкоголю

У повідомленні Ендрю Куомо сказано, що новий закон стимулює малий бізнес, розширить можливості фермерів, допоможе виробникам молочної продукції і крафтових напоїв задовольнити попит споживачів.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.