7 кішок, які вирішили, що не підкорятися своїм господарям – недостатньо і вони порушили закони фізики

Але що, якщо я скажу вам, що нові докази показують, що наші улюблені пухнастиків порушують закони фізики?

Розмах котячого дивацтва безпрецедентний. Я маю на увазі, ми знаємо, що кішки настільки драматичні, що заслуговують Оскара, вони люблять спати в самих незвичайних місцях, таких як квіткові горщики і коробки для серветок, і іноді їх его перестає працювати.

Але що, якщо я скажу вам, що нові докази показують, що наші улюблені пухнастиків порушують закони фізики?

 ""

 ""

Від відскоку від стін о 3 годині ночі, як космонавт у космосі, до тренувань перед прослуховуванням для продовження Spider Cat, всі ці спостереження скасовують гравітацію, швидкість світла, механіку … ви називаєте це. Давайте подивимося, щоб повірити в це нижче, і я обіцяю, що ви більше не будете дивитися на свій Чонка в Тронці таким же чином.

Щоб дізнатися, як кішки порушують закони фізики, ми звернулася до фахівця з поведінки кішок Селії Хеддон, яка читала лекції про поведінку кішок в Університеті Раскін-Англія і Оксфордському освіту для дорослих.

 ""

 ""

Селія пояснила, що їх здатності лазити зводяться до унікальної анатомії кішок. «Кігті у кішок вигнуті, тому вони можуть використовувати їх для лазіння вгору. Вони висувні, тому кішки ходять, не торкаючись землі кігтями, але витягують їх, щоб піднятися ».

Крім того, кігті допомагають котячим чіплятися за поверхні. «Тому вони можуть підніматися прямо вгору, якщо є щось, у що вони можуть встромити кігтями, наприклад, стовбур дерева або не дуже гладка стіна». Сказавши це, Селія додала, що «повністю гладка поверхня під кутом 90 градусів була б занадто складним завданням»

Кішки також є відомими стрибунами, які можуть злетіти в небо, якщо захочуть. Бихевиорист про кішок сказав, що «вони можуть стрибати шість або більше разів на своє зростання з місця».

 ""

Наскільки високо це буде, залежить від кожної кішки індивідуально. Частково це може бути пов’язано з «відносною довжиною їх задніх ніг і їх вагою, згідно з дослідженням, опублікованим в Journal of Experimental Biology».

 ""

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.