6 дивних, але дуже цікавих фактів з усього світу, пов’язаних з дітьми

Часом буває таке, що на дітей пильну увагу звертають не тільки батьки або держава, а й вчені. Давайте сьогодні дізнаємося, які останні дослідження були присвячені питанням дитинства і що відкрилося дивне.

У Данії та США від батьківства начальника залежить зарплата всіх працівників

Відповідно до останніх досліджень датських вчених було доведено, що після того як в родині керівника компанії народжується дитина, зарплата співробітників компанії скорочується на 0,2%.

Кожен 8 дитина в Данії народжений емігрантів
Кожен 8 дитина в Данії народжений емігрантів

При цьому сам новоспечений татусь відразу собі оклад підвищує: якщо у начальника народжується син, то його зарплата автоматично збільшується більш, ніж на 6%; якщо народилася дочка, то не менше, ніж на 3%. Дослідження проходили більше 10 років і засновані на даних про 18 тисяч топ-менеджерів.

Від чого залежить характер китайських дітей і чому тепер сім’ям дозволено мати 2-х нащадків

У 70-ті роки минулого століття на території Китаю була введена політика, що в одній сім’ї повинна рости тільки одна дитина. Вчені з’ясували, що єдині діти стають безвідповідальніше, не схильними до суперництва, ростуть ненадійними і песимістичними. Крім цього фахівцями було доведено, що у дітей без рідних братів і сестер розвивається синдром маленького імператора. В даному дослідженні брали участь 420 тисяч юних жителів Китаю.

Китайські діти стали одноосібниками
Китайські діти стали одноосібниками

Зараз в країні всього 10,1 дітей на 1000 осіб населення – це дуже низький показник. У Росії – 12,9; в США 12,8; в Індії 20,2. Китайська влада занепокоїлися і стала просити здорових батьків з дитиною народжувати ще одну.

Чому кар’єра в США залежить від шкільної популярності

Після проведених досліджень американські фахівці прийшли до висновку, від чого все-таки залежить успіх у дорослому житті. На їхню думку успіх у дорослому житті залежить не від вроджених якостей або характеру, а саме від соціальних навичок, які були придбані в шкільні роки.

У США шкільні лідери стають реуоводітелямі компаній
У США шкільні лідери стають керівниками компаній

Не секрет, що всі набуті навички згодом застосовуються у професійній діяльності. Саме тому, старшокласники, які свого часу були популярними в школі, через роки заробляють значно більше своїх однокласників.

Чи справді в Німеччині вагітність є заразною

За останніми даними вчених, вагітність може бути заразною. Вся справа в тому що якщо одна жінка на роботі народила дитину, існує велика ймовірність того, що її колеги також завагітніють. Правда, така можливість може бути тільки в тому випадку, якщо серед колег невелика різниця у віці. Приклад: в одній з муніципальних лікарень одна за одною пішли в декрет 9 молодих медсестер, залишилася одна у віці 50 років.

Вагітність заразна не тільки в Німеччині
Вагітність заразна не тільки в Німеччині

В Великобританії з моди вийшло звичайне читання книг

На сьогоднішній день в Великобританії все менше дорослих читають звичайні книги. Після проведення опитування серед дітей у віці від 8 до 16 років з’ясувалося, що третина опитаних дітей жодного разу не бачила свого батька з книгою. Така ж плачевна ситуація і з матерями, близько 15% опитаних не бачили своїх мам з книгами.

Англійці - сама нечитабельним нація в Європі
Англійці менше всіх в Європі читають книжки

На жаль, кожна сьома дитина жодного разу в своєму житті не був у книжковому магазині, а кожен 12 школяр прочитав жодної друкованої книги – тільки електронні.

Найвитриваліші діти ростуть в Росії

Як не дивно, не в США, де спорт – повальне захоплення, і не в країнах, де діти змушені виживати і працювати. Була зроблена вибірка по 30 класів (всіх учнів в класі) з 22 країн світу різного рівня. Найкращі показники по інтелектуальному, фізичному розвитку і здоров’ю показали саме російські діти.

Російські діти з дитинства вже самі подгоовленние до життя
Російські діти з дитинства вже самі подготовленніші до життя

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.