Співачка в паніці: Ірину Нельсон з Reflex переслідує маніяк – він прислав фото виритих могил для неї і чоловіка

Зірки завжди є об'єктом пильної уваги не тільки шанувальників, а й психічно неврівноважених людей, і злочинців. Зараз велика проблема з'явилася у співачки з культової групи 90-х Reflex. Справою вже зайнялася поліція.

Серед популярних виконавців російської естради багато дозволяють собі поводитися вульгарно або скандалити – екстравагантний тип поведінки допомагає привернути до себе увагу публіки і заробити на ньому. Але Ірину Нельсон, талановиту 48-річну співачку, скандалісткою ніяк не назвеш. Скандалів з її участю і зовсім не було в мережі до недавнього часу. Але зараз, незрозуміло чому, якийсь анонім почав погрожувати артистці і її сім’ї.

Погрози вбивством вона стала отримувати близько півроку тому – СМС, листи, дивні дзвінки.

Ірина Нельсон і В'ячеслав Тюрин
Ірина Нельсон і В’ячеслав Тюрин

З соціальних мереж знаменитості стало відомо, що днями її чоловікові, В’ячеславу Тюріну, прийшов лист з погрозами на електронну пошту. Мовляв, дві могили вже очікують подружжя, і обов’язково дочекаються, якщо не заплатити майже мільйон рублів.

Текст послання супроводжувався фото двох ям десь в лісі.

«Три дні тому вирив в МО дві могили: тобі і твоїй Ірині Нельсон».

Фото ілюстративне, з відкритого доступу
Фото ілюстративне, з відкритого доступу

Ірина з чоловіком всерйоз турбуються за свою безпеку, тому намагаються знайти зловмисника, вирішити ситуацію через поліцію і суд. Але поки результатів в розслідуванні немає.

Вадим Ляпін, адвокат пари, теж дав коментар щодо ситуації – найкраще знайти людину, яка поширює загрози, поки він не пішов далі, адже подібні повідомлення можуть виходити не тільки від психічно неврівноваженого особи, а й злочинців.

Ніяких серйозних причин для помсти В’ячеслав та Ірина не можуть знайти, крім як злочин зі звичайної заздрості. Але хіба заздрість може довести нормальну людину до вбивства?

Ірина Нельсон сьогодні
Ірина Нельсон сьогодні

У них вже є вимога підготувати 850 тисяч рублів і чекати вказівок.

Поки очікуються новини від слідства і самої Нельсон, подружжя посилили охорону свого будинку і намагаються уникати потенційно небезпечних ситуацій.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.