Навального після отруєння перевозять в німецьку клініку: «Боротьба за життя Олексія тільки починається»

20 серпня стало відомо про отруєння засновника Фонду боротьби з корупцією. Олексія терміново зняли з рейсу і госпіталізували в одну з омських лікарень. Нарешті його представникам вдалося домогтися свого і сьогодні Навального перевозять в німецьку клініку.

Кіра Ярмиш, прес-секретар політика, повідомила, що медичний літак з ним і його дружиною Юлією вже вилетів до Берліна. Також вона подякувала всім за підтримку і сказала, що боротьба за життя опозиціонера тільки починається.

Жена Алексея Юлия Навальная
Дружина Олексія Юлія Навальна

Переговори про транспортування Олексія зрушили з мертвої точки через півтори доби з того моменту, як його прямо зі злітної смуги забрала швидка. Вчора о сьомій годині вечора заступник головлікаря лікарні, куди поклали Навального, оголосив про згоду медиків на перевезення пацієнта:

«Його стан стабільний. Ми прийняли рішення, що не заперечуємо проти його переведення до іншого стаціонару, маючи запит родичів дозволити транспортування».

Варто сказати, що соратники головного антикорупціонера Росії впевнені в умисному отруєнні через політичну діяльність героя статті. Як вважає Ярмиш, лікарі явно тягнули час, не повідомляючи їм нічого про здоров’я Олексія.

Алексей Навальный
Олексій Навальний

Пізніше медики в якості основної версії події назвали порушення обміну речовин внаслідок падіння рівня цукру в крові. Проте лікар Навального Анастасія Васильєва розкритикувала висновок омських колег, оскільки це не діагноз, а стан:

«Знову нас тримають за ідіотів: кажуть розумні загальні слова, а причини коми встановити не в силах», — заявила вона.

Чай, который и стал причиной отравления
Чай, який і став причиною отруєння

Нагадаємо, в Томську Олексій був зайнятий зйомками нових розслідувань про місцевих депутатів і підтримкою незалежних кандидатів в міські парламенти Сибіру.

Перед вильотом до Москви в четвер вранці він випив в аеропорту чай. Крім нього, політик більше нічого не пив і не їв, так що отруту йому, судячи з усього, підсипали в напій.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.