«Якщо я підстрижуся, я помру»: довгожитель з В’єтнаму відростив волосся довжиною 5 метрів (ВІДЕО)

92-річний житель В'єтнаму впевнений, що саме в волоссі криється секрет його довголіття.

Нгуен Ван Чин за вісімдесят років відростив волосся довжиною 5 метрів. 92-річний чоловік вважає, що його обрала божественна сила, яка наділила його цим даром. Про це повідомляє Reuters.

 ""

Довгожитель впевнений, що, те з чим він народився, має залишатися недоторканним.

«Якщо я підстрижуся, я помру. Я нічого не міняю у своїй зачісці, навіть не розчісуюся», – розповідає власник довгої коси.

 "" ""

Проте, Чин підтримує чистоту волосся і накриває його хусткою. Доглядати за шевелюрою чоловікові допомагає 62-річний син. Він також уважає волосся батька священним і переконаний, що його не можна обрізати.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.