Лілія – завод чистого повітря, що привертає любов і щастя

Глянцеве листя та чарівна квітка. Рослина мирної лілії дуже популярна і досить прийнятна по своїй простоті змісту для більшості людей, щоб доглядати за нею та підтримувати її, що є однією з причин, по якій вона стала настільки бажана.

Глянцевий листя і чарівна квітка. Рослина мирної лілії дуже популярно і досить прийнятно по своїй простоті змісту для більшості людей, щоб доглядати за нею і підтримувати її, що є однією з причин, по якій вона стала настільки бажана.

Але краса – це не основне. Чистий і здорове повітря в приміщенні, де знаходиться ця квітка – робить цю рослину воістину цінним.

У кожній родині в якій вона є буде любов та щастя.

Спрощений вид глянцевих листя фантастичного квітки білої лілії, яка знаходиться над листям, робить кімнату повітряної і незабутньою.

Видалення забруднюючих речовин

Було проведено дослідження, проведене НАСА і доктором Вулвертон для визначення того, як ця рослина може видаляти забруднюючі речовини.

Як бачите, список говорить нам про те, що мирна лілія видаляє:

  • бензол;
  • формальдегід;
  • трихлоретан
  • інші шкідливі для організму речовини.

“Я не експерт по забруднювачів, проте, дещо що говорить мені, що це не схоже на те, що я хочу вдихати, тому, якщо кілька рослин можуть допомогти очистити мою кімнату, я заведу їх” – так констатує факт очищення повітря світовий експерт .

Що потрібно знати, щоб у вас прижилася лілія

Цвітіння: квіти білої лілії (відомі як лопатки) спочатку починають цвісти з родзинкою, а потім розквітають і виявляють жовтий або білий початок в центрі. Для цвітіння необхідні правильні умови освітлення, які повинні дотримуватися пару місяців.

У мене був а одна лілія, яка справила одна квітка першої навесні, а потім три роки по тому так що, здається, що коли вони дозрівають, їх буде більше, при достатньому освітленні. Вони зазвичай цвітуть навесні, іноді пізніше.

Листя: темно зелені глянцеві листя в формі списи (довгі, широкі посередині) ростуть назовні і обпадають і досягають приблизно 15 см., В довжину. Частка їх м’якою губкою збереже їх здоровими і привабливими.

Там, де їм подобається жити: бо лілія світу досить невелика рослина по висоті і ширині, вони підходять для того місця, де ви вважаєте за потрібне. Важливо переконатися, що в цьому місці багато світла, але немає прямих сонячних променів, щоб не пошкодити листя. Краще середовище, яку вони вважають за краще, це світло і тінь протягом дня.

Догляд

Температура: для неї достатня середня кімнатна температура. Уникайте взимку нижче 12 C.

Світло: як уже згадувалося вище, вони люблять світло, проте, прямі сонячні промені можуть пошкодити листя рослин. Суміш світла і тіні чудова, якщо ви можете її забезпечити. Якщо ви бачите, що листя жовтіє, це може бути викликано занадто великою кількістю сонячного світла.

Полив: ця рослина потребує багато води влітку. Гарна ідея зберігати грунт вологою (не надто зволоженою) і дати їй трохи висохнути. Якщо взимку грунт залишається злегка вологою протягом пари тижнів або більше, це нормально, не поливайте більше. Ваше рослина повідомить вам, коли йому потрібно більше.

Грунт: ідеально підходить кімнатних суміш на основі торфу з перлітом або інші суміші на основі торфу.

Добрива: годуєте кожні 2 тижні розведеної рідким рослинним добривом з весни до осені.

Вологість: регулярне обприскування водою листя поліпшить вологість і зробить її щасливою.

Розмноження: Коли рослина пересаджують в горщик, основна рослина можна розділити і посадити в горщик, щоб виростити більш дрібні рослини.

Обрізка: Ці рослини рідко потребують обрізку ну, зовсім немає, щоб зменшити розмір в будь-якому випадку. Вам потрібно буде зрізати відмирають листя і квіти.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Цикламена: Як правильно вибирати, як доглядати, у кого краще цвіте

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.