Іван Охлобистін особисто звернувся до президента Путіна з проханням помилувати Єфремова: “Він у в’язниці не виживе “

Сьогодні, 8 вересня має відбутися судове засідання по справі актора Михайла Евремова, який вчинив смертельне ДТП. Йому винесуть вирок.

Як відомо, слідство і судовий розгляд на 3 місяці по смертельному ДТП підійшло до логічного завершення – буде винесено вирок. Через великий резонанс в суспільстві цю справу не змогли тихо зам’яти, як часто буває з відомими винуватцями.

Прокурор просить посадити Єфремова на 11 років. Це майже максимальний термін за такий злочин. Адвокати актора впевнені, що йому дадуть не більше 5-6, а сам Михайло вважає, що суд йому припаяє років 8.

Друг Єфремова, відомий актор і священик Іван Охлобистін написав відкрите звернення до президента РФ Ладимир Путіну з проханням особистим указом помилувати винуватця відразу після винесення вироку.

Ми не будемо переповідати його слова – почитайте в оригіналі, виставленому на сторінці ВК Охлобистіна:

Звернення Охлобистіна до Путіна

 

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.