Вона зробила 300 пластичних операцій, щоб сподобатися … своїй мамі

Мама цієї дівчинки чомусь ніяк не могла прийняти той факт, що дочка народилася не писаною красунею. Через це все дитинство Цубакі Томомі слухала нарікання власної матері, що призвело до неоднозначних наслідків.

Варто чесно визнати: далеко не всі люди можуть похвалитися неабиякою красою, яка захоплює оточуючих і відразу чіпляє погляд – більшість з нас мають приємний, але поширеним типажем. Зазвичай до такого стану речей людина і його оточення ставиться спокійно, але не у випадку з Цубакі Томомі.

Такий Цубакі була в 16 років
Такою Цубакі була в 16 років

 ""

Зараз Цубакі 39 років, вона схожа більше на ляльку, ніж на жінку, бо перенесла понад 300 пластичних операцій.

 "Цубакі

Величезна кількість оперативних корекцій зовнішності, мабуть, виконали таки мрію матері Томом – зараз вона працює моделлю і нарешті вважається привабливою за всіма стандартами японської культури.

 "18

Але такий дозвіл психологічних проблем жінки обійшлося в 30 млн ієн, що еквівалентно 18 млн рублів або 6,6 млн гривень.

 "Цубакі

Хроніка пластичних операцій дівчини почалася відразу після школи – вона настільки втомилася від постійних докорів матері і принижень, що записалася до хірурга, як тільки їй виповнилося 18 років. Друзям і навколишнім складно було зрозуміти таке відчайдушне завзяття, з-за чого вона стала більш самотньою і часто стикалася з несхваленням.

 "Цубакі

Але результат від операцій був очевидний – поки Цубакі працювала хостес на одному з островів і заробляла собі на нову операцію, вона все частіше отримувала компліменти від незнайомців і підвищення по службі.

Цубакі Томом в 40 років
Цубакі Томомі в 40 років

Зараз їй вже 40 років, і вона поки не збирається зупинятися в гонитві за примарним ідеалом – сама Томом все ще не вважає себе досить красивою, хоча і заробляє величезні гроші в якості моделі. Схоже, психологічна травма сидить в ній досить міцно, так що вселять нові операції їй впевненість у власній неперевершеності? У будь-якому випадку, Цубакі вправі розпоряджатися своїм тілом сама.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.