Крихітне покинуте щеня та кошеня – кращі друзі

Кращі друзі Чіп та Адель починали життя в оточенні невизначеності, але отримали віддану турботу від волонтерах з притулків, величезних шанувальників знедолених тварин.

Кращі друзі Чіп і Адель починали життя в оточенні невизначеності, але отримали віддану турботу від волонтерах з притулків, величезних шанувальників знедолених тварин.

Чіп, семитижнева суміш чихуахуа, прибув в «Операцію доброти» в Далласі після того, як його власники вирішили, що їм наплювати на юного цуценя. Адель, п’яти тижневе кошеня, була знайдена одна на вулицях Далласа і доставлена  в некомерційний притулок в Керроллтон, штат Техас. Вони були доставлені в притулок і з тих пір разом.

Наталі Бакстон, координатор розвитку Operation Kindness, виховує Чіп і Адель в своєму будинку. Співробітники притулку вирішили виховувати їх разом, тому що вони одного розміру і приблизно одного віку. Чіп і Адель знаходяться в прийомній сім’ї, тому що вони занадто молоді і вразливі, щоб залишатися в притулку, пояснює вона. Операція «Доброта» містить 300 кішок і собак на її базі, а ще 150 кішок і собак в мережі прийомних сімей, каже Бакстон.
 "Chip
Щеня і кошеня відразу ж зблизилися. «Вони знали, що вони одні в світі і що їм потрібен друг», зазначає Бакстон.

Чіп і Адель роблять все разом їдять, сплять, грають і притискаються.

Бакстон каже, що вони дуже доброзичливі і товариські, і добре ладнають між собою.

 "Chip

Про чарівні витівки Чіпа і Адель розповідають на їх власній сторінці в Facebook, де у них близько 45 000 передплатників і на Youtube.

Сотні листів

Не дивно, що люди вимагають усиновити Чіпа і Адель.

ОпераціяДоброта” має кілька умов, каже Бакстон.

По перше, обидва повинні бути прийняті разом.

По друге, вони повинні бути досить дорослими, щоб бути вакцинованими.

По третє, щасливі усиновителі повинні бути місцевими, щоб співробітники притулку могли зустрітися з ними і перевірити прийнятих в будинок тварин.  

Нажаль, це остання умова виключає потенційних усиновителів з усієї країни та світу, включаючи Англію та Іспанію, які зв’язалися з «Операцією добра» про Чіпа і Адель, каже вона.

 "Puppy

Притулок отримав «сотні електронних листів і повідомлень на нашій сторінці в Facebook», зазначає Бакстон.

Чіп і Адель залишатимуться під наглядом Бакстона до тих пір, поки вони не стануть достатньо дорослими, щоб бути доступними для усиновлення, їм ще належить подорослішати.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.