Володимир Конкін: «Моя дочка була вбита і я знаю, хто це зробив»

Софія Конкіна померла в лікарні 22 вересня із попереднім діагнозом «утоплення в прісній воді». Незважаючи на надану медичну допомогу, дівчина не вижила. Сиротою залишилася 11-річна дочка.

Зовсім недавно в родині Володимира Конкіна трапилася велика трагедія – померла його єдина дочка Софія. До лікарні дівчину доставили з фітнес-центру ще живою, але медична допомога не змогла їй допомогти. Спочатку професіонали вважали, що вона загинула шляхом «утоплення в прісній воді», але в ув’язненні патологоанатома вказана «неуточнена причина». Втім, останні дані свідчать про те, що на момент смерті Софія була п’яна і під дією снодійних препаратів одночасно.

Володимир Конкін з дочкою
Володимир Конкін з дочкою

Але сам артист відмовляється від можливості такого варіанту: за його словами, Софію вбили. У будь-якому випадку, у справі про її загибель залишається багато питань: чому дівчина так нерозважливо вирішила поплавати після прийому алкогольних напоїв (експертиза виявила, що вона випила не менше 300 мл), навіщо приймала ліки разом зі спиртним і що взагалі робила в публічному басейні вночі ? Час утоплення – далеко за північ, а в приміщенні, крім неї, нікого не було.

Батькам дівчини цей факт і здається найдивнішим: Софія відмінно плавала, а «втопилася» в неглибокому публічному басейні посеред ночі з документами при собі. Про те, добровільним чи був прийом препаратів і інші обставини її смерті ще належить з’ясувати.

Сам Конкін відкрито звинувачує цивільного чоловіка Софії, з яким у неї останнім часом були конфлікти.

Софія Конкіна
Софія Конкіна

Гіпотез багато, але при цьому слідчий комітет поліції не діє: адвокат сім’ї заявляє, що «ніхто ретельну перевірку не проводить і навіть не збирається».

11-річну доньку Софії під опіку візьме її 39-річний брат з дружиною, сам артист не наважився це зробити через вік і проблеми зі здоров’ям.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.