Як простий метелик допомагає в горі батькам

Дочка Міллі Скай померла незабаром після народження 30 квітня. Через кілька днів скорботна мати доглядала за сестрою-близнюком Скай Келлі в лікарняній палаті для новонароджених, коли другий з батьків зробив зауваження, яке спустошило її.

Дочка Міллі Скай померла незабаром після народження 30 квітня. Через кілька днів скорботна мати доглядала за сестрою близнюком Скай Келлі в лікарняній палаті для новонароджених, коли другий з батьків зробив зауваження, яке спустошило її.

“Було три пари плачуть близнюків”, сказала Міллі.

Скай і Келлі народилися передчасно 30 квітня.

Мати, яка не знала, через що мені довелося пройти, повернулась до мене і сказала: «Вам так пощастило, що у вас немає близнюків».

«Коли вона сказала це мені, це просто зламало мене. Я знаю, що цієї матері було б погано, але якби вона знала, як її слова вплинули на мене ».

Міллі з Суррея, Великобританія, була налаштована на те, щоб не допустити, щоб інші скорботні батьки постраждали від добромисних коментарів незнайомців.

«Я відчувала, що має бути щось на зразок маленького символу, щоб люди знали, що моя дитина померла», сказала вона.

«Я подумав про метелику, пофарбованої в фіолетовий колір, для дівчинки або хлопчика, яку можна надіти на ліжечко».

Місцева лікарня сім’ї відразу ж прийняла ідею наклейки з фіолетовими метеликами і тепер Міллі сподівається впровадити цю концепцію в усі лікарні по всій Великобританії.

«Замість наклейок метелики будуть надруковані на картці і ламіновані і в кожній лікарні буде свій шаблон для їх виготовлення», сказала вона

Міллі була на 12 тижні вагітності від Каллі і Скай, коли дізналася, що у одного з її дітей була аненцефалія, і вона не виживе довго після народження. Аненцефалія це стан, при якому череп дитини не формується належним чином і залишає мозок відкритим.

«Лікарі повідомили нам, що жодна дитина не пережив цього, це було неможливо. Ми прийняли рішення продовжити вагітність, щоб дати Каллі шанс на боротьбу хоча це був високий ризик, ми хотіли спробувати », – написала Міллі. на сторінці в Facebook.

«На 30 тижні вагітності, на 10 тижнів раніше, я пішла на пологи. 30 квітня 2016 року біля мене народилися прекрасні дівчата. Келлі була терміново відправлена в реанімацію, і нам довелося витратити 3 дивовижних години зі Скай, перш ніж вона померла.

«Коли Скай пішла, я відчула, що мій світ скінчився. Незважаючи на те, що у мене була Келлі, моє серце було розбите ».

Каллі зараз здорова і процвітає в двомісячному віці.

Мета Міллі

На додаток до просування карток метеликів, Міллі сподівається, що Фонд Скай Хай зможе зібрати гроші для оплати послуг консультантів по скорботним батькам.

«Мені пощастило, що у мене була акушерка з важкої втрати», сказала Міллі.

«Вона була там під час пологів, коли Скай померла і коли мені було погано. Але вона не консультант і я думаю, що важливо, щоб консультування було доступно ».

Міллі каже, що її головна мета щоб люди дізналися про померлих дітей.

«Люди не говорять про втрату дитини вони відчувають себе ніяково», сказала вона.

Навіть деякі медсестри не знали, що сказати.

Найбільше я пишаюся тим, що люди про це говорять.

Я хочу підтримати сім’ї, ідею метелики і все інше, що може змінити ситуацію.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.