Літнє подружжя, що було в шлюбі понад шістдесят років, померли через кілька годин після зараження коронавірусів

Це сталося в північній частині Італії в м Альбіно. С.Белотті було 82 роки, а Л.Карраре - 86 років. Вони тиждень провели не виходячи з дому з температурою 39 градусів

Це сталося в північній частині Італії в м Альбіно. С.Белотті було 82 роки, а Л.Карраре – 86 років. Вони тиждень провели не виходячи з дому з температурою 39 градусів

Врешті-решт вони були доставлені в лікарню Бергамо в минулі вихідні.

Але їхній син Лука Каррара сказав місцевій газеті Corriere della Sera, що вони «померли на самоті», так як він не зміг попрощатися.

Він сказав: «Ваші близькі залишаються одні, і ви не можете сказати поки, обійміть їх, намагаючись заспокоїти».

Син написав в соціальних мережах: «Привіт, мама і тато, цей поганий вірус змусив вас піти в один і той же день, ви теж будете там сваритися? Я так думаю, але потім все одно обійміться ».

Лука, який в даний час знаходиться на карантині зі своєю сім’єю, заявив, що співробітники лікарні Бергамо не знають, куди поміщати пацієнтів.

Він вважає, що це, ймовірно, тому, що лікарі роблять відбір і дозволяють людям похилого віку піти.

За словами Луки, у його батька не було ніяких попередніх захворювань, і він був здоровий до того, як заразився вірусом.

«Правда в тому, що це не звичайний грип, це жахливий грип і якщо ви опинитеся в лікарні, ви не знаєте – підете живим або мертвим», – додав він.

Він не зміг побачити тіла своїх батьків після їх смерті, тому що вони були доставлені на кладовищі і будуть піддані кремації протягом декількох днів через масштаби смертельних випадків в Італії.

У країні було зареєстровано 12 462 підтверджених випадки захворювання COVIND-19, найбільше за межами материкового Китаю, і 827 чоловік померли.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Цикламена: Як правильно вибирати, як доглядати, у кого краще цвіте

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!