Один тримався за хвіст: як мама-опосум переводила дітей через дорогу (ФОТО)

Мама-опосум одночасно несла на собі п'ятьох малюків.

Ед Уелк, фотограф із США, зробив унікальні кадри, які рідко можна побачити на вулиці. Йому вдалося зняти на камеру, як багатодітна мама-опосум переводить своїх дітей через дорогу, повідомляє Daily Mail.

Якось американець проїжджав на машині і помітив тварину. Спочатку Ед подумав, що звір тягне щось на зразок невеликої сумки. А коли придивився, зрозумів, що це діти вилізли на спину своїй мамі. У такий спосіб вона їх переводила через дорогу.

Фотографія вийшла дуже кумедною. На спині опосума звисали чотири малюка. П’ятий, якому не вистачило місця, надійно тримався за хвіст матері.

Мама с детьми
Мама з дітьми

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.