Жінка побудувала чарівну Фотобудка для своєї собаки, щоб вона могла робити Селфі

Симона пояснила, що ідея прийшла їй в голову після того, як вона спробувала змусити собаку сфотографуватися з її мобільним телефоном.

Жінка Симона Гьортц поділилася, як вона побудувала фото будку, що дозволяє її вихованцеві робити самостійно зробити своє фото за допомогою лапи.

Вони порадували багато користувачів мереж і допомогли їм визначитися як самим зробити так, щоб свій чотириногий вихованець міг також потрапляння в кадр.

Жінка пояснила, що вона вирішила навчити свого чотириногого друга фотографуватися самостійно. Однак лапа собаки не призначена для того, щоб натиснути кнопку телефону. Тому їй довелося придумати нововведення, яке дало можливість собаці робити фото. Застосувавши педаль і частування – все стало на свої місця.

Тому собачка досить швидко вчиться сама себе фотографувати. Господиня собачки та сама не могла припустити, що так швидко піде навчання.

Зараз вона дуже задоволена своєю вигадкою і з радістю поділилася з іншими в соціальних мережах.

Симона поділилася милими фото у Твіттері – там вони всіх звеселили.

Відразу видно як собачка натискає на педаль і вийшло фото.

 ""

Найцікавіше, що напевно собачці та самої подобатися фотографуватися і за це отримувати частування. До того ж багато хто звернув увагу, що собака в настрої та весела.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.