Розповнілий собачці довелося дотримуватися дієти, вона не пролізла в собачу двері (Фото)

Терміново потрібна дієта!

Чармейн Халлі залишила свого пса-рятувальника Дракса під опікою свого партнера Тейлора, і набір ваги тварини під його наглядом став очевидним, коли пара возз’єдналася кілька тижнів по тому.

Кремезний пес, який максимально використовував KFC і стейк, поки його господар був відсутній, посадили на дієту після того, як застряг у двері та зірвав її з петель.

Власниця Чармейн Халлі отримала Дракса два роки тому, коли взяла бідного цуценя в будинок після того, як він був знайдений живуть на вулиці з переляканим і виснаженим виглядом.

Вона сказала, що, коли вона вперше привела Дракса додому, він був занадто наляканий, щоб ні на кого дивитися або є, але перенесемося зараз, і проблема давно зникла, оскільки собака віддається своїй нового життя в розкоші.

Він перетворився зі шкіри та кісток в здорового пса, але недавно Чармейн з особистих причин виїхала жити з мамою на кілька місяців.

Вона залишила його і трьох інших собак-рятувальників під опікою свого партнера Тейлора, який через довгої роботи сказав, що в кінцевому підсумку годував Дракса «великою кількістю людської їжі, стейків і KFC», як повідомляє LadBible.

Збільшення ваги Дракса було жорстоко викрито, коли Тейлор відвідав Чармейн з собаками, і Дракс застряг у собачій двері, намагаючись пройти.

 ""

Двері в будинку Чармейн призначена для маленьких собак, але його власники визнали, що навіть та, що знаходиться в його власному будинку в Австралії, стає трохи вузької для нього.

Чармейн поділилася фотографіями невдачі Дракса в групі Dogspotting в Facebook з заголовком «Час дієти …», і інші учасники відразу ж закохалися в щасливу собаку.

Вона сказала: «Він найспокійніший пес, якого я коли-небудь зустрічала. Він любить усіх, і ви можете просто покласти його куди завгодно, і немає ніякого занепокоєння про розлуку або чогось подібного. За два роки я чула, як він гавкає двічі. Він не доставляє ніяких турбот, все його люблять. Він такий милий і тепер просто зіпсований і товстий. Тепер буде сидіти на дієті ».

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.