Робочі знайшли “гігантського щура ” під час розчищення підземної дренажної системи (Фото)

Щур виявився дуже креативним хелловінським реквізитом.

Бригада, яка працювала над видаленням сміття з дренажних систем в Мехіко, виявила «гігантського щура», яка на кілька років застрягла в підземних тунелях.

Робітники, які очищають міську каналізаційну систему, були приголомшені після того, як зіткнулися віч-на-віч з «гігантським щуром», яка була набагато більше їх за розміром.

Коли бригада проводила роботи з видалення 22 тонн сміття з каналізаційних тунелів Мехіко, вони виявили неймовірно реалістичне «істота» з реалістичним хутром, яке згорбившись.

Щур виявився дуже креативним хелловінським реквізитом, який, як повідомляється, зберігався на складі, але «змився» під час сильних штормів в Мексиці, в результаті чого власник не знав, куди вона пропала.

Якимось чином вона потрапила в лабіринт каналізації під містом, де її роками чекали, поки її виявлять.

На фотографіях видно, що пацюка, яку обмили шлангом, повернули на землю, що залишило свідків у подиві щодо того, як вона взагалі могла протиснутися в дренажну систему, як повідомляє Border Report.

У ньому йшлося про те, що люди дивувалися тому, наскільки величезний щур нагадував справжнього гризуна, стверджуючи, що вони «втекли б в страху», якби побачили її на вулиці.

 ""

Жінка, на ім’я Евелін Лопес виступила із заявою про право власності, заявивши, що вона зібрала матеріали для створення щури до Гелловіну, але вона зникла «багато років тому», коли сильний дощ змив її.

Вона сказала, що коли вона зрозуміла, що вона пропала, вона попросила допомоги в пошуку в каналізації та витяганні її, але «ніхто ніколи не приходив допомогти».

 ""

Евелін додала, що вона ще не вирішила, що вона хоче робити з щуром тепер, коли вона щасливо повернулася, і чи планує вона залишити її.

Після декількох років, проведених в каналізації, їй може знадобитися трохи більше, ніж просто промити шланг, перш ніж її повернуть в колишній будинок.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.