7 акварельних ілюстрацій, які намальовані з використанням справжніх осіннього листя (Фото)

На мій погляд, осінній сезон - це диво, і особисто мені це дуже подобається.

Я Аллен Шоу, індійський художник, ілюстратор і оповідач з Берліна. Я отримав освіту режисера анімаційних фільмів, але більше не займаюся кіновиробництвом. Щороку восени роблю серію ілюстрацій. Тому, надихнувшись нинішнім сезоном цього року, я вирішив зібрати листя, сфотографувати їх, а потім додати акварельні ілюстрації, щоб висловити свою любов до них.

На мій погляд, осінній сезон – це диво, і особисто мені це дуже подобається. Я забув згадати, що це також моя улюблена пора року.

В основному я використовую акварель, але для цієї серії я використав фотографію як основу. Клацнувши зображення, я вивчив характер композицій, а потім почав робити фігури, відповідні контексту фотографій. Сподіваюся, вони вам сподобаються так само як я їх створював.

# 1 Поки ви милостиво падаєте, я намагаюся зберігати рівновагу!

 ""

# 2 Заграй мені колискову!

 ""

# 3 Осінь, вона йде!

 ""

# 4 Осінній вітер

 ""

# 5 Привіт!

 ""

# 6 Осінній балет

 ""

# 7 Шести струнна

 ""

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.