Жінка живе в будинку зі свинею вагою 80 кг і відноситься до неї, як до своєї дитини (Фото)

Колись крихітне порося тепер став величезним в розмірах, але Симона каже, що з цієї тварини виходить ідеальний вихованець.

Симона Партнер ділить свій будинок зі своїм нареченим Джо, спрингер-спанієлем, на ім’я Брук і 80-кілограмової свині, на ім’я Майло – і вона каже, що незвичайний вихованець для неї як син.

Впливова жінка, яка живе у своєму будинку зі свинею вагою 80 кг, говорить, що вона відноситься до нього, як до своєї дитини, обіймаючи на дивані та граючи в саду.

 ""

Симона Партнер з Бата виросла на фермі в сільській місцевості та завжди хотіла мати власну свиню, щоб скласти їй компанію.

28-річна дівчина, яка публікує відеоролики про красу на YouTube і відома як Ельторія в соціальних мережах, підписалася на свій перший будинок три з половиною роки тому і купила свиню Майло, щоб переїхати туди, за 500 фунтів стерлінгів.

 ""

Колись крихітне порося тепер став величезним в розмірах, але Симона каже, що з цієї тварини виходить ідеальний вихованець, а Майло і її спрингер-спаніель, на ім’я Брук «схожі на брата і сестру».

Ютубер і її наречений Джо дуже серйозно ставляться до своїх батьків, і Симона каже: «Люди думають, що ми збожеволіли, особливо коли вони бачать, як він радісно бігає по галявині біля нашого будинку. Але в основному люди зачаровані Майло, і вони завжди просять зайти та побачити його. Нас запитують, чи можемо ми взяти його на прогулянку, як собаку, але вам потрібна спеціальна ліцензія, щоб робити це, хочете вірте, хочете ні ».

Пара повністю виключила бекон зі свого раціону, заявивши, що вони не можуть їсти бутерброд з беконом, оскільки Майло став для них як син, і як тільки він переїхав, вони вирішили перетворитися в «поркетатов».

Власна дієта Майло дуже здорова, і Симона пояснює: «Його живіт схожий на годинниковий механізм. Щодня між 17:45 і 18:00 він припиняє всі, що робить, і кричить, вимагаючи їжі. Його дієта більш здорова, ніж наша, і складається зі свіжих фруктів і овочів і спеціальних свинячих гранул. Він охайний і повністю привчений до дому, за винятком тих випадків, коли він любить приносити в будинок солому зі своєю зовнішньої підстилки, яку мені завжди доводиться прибирати після нього. У нього є свій власний захищений від свиней будиночок в задньому саду, де він спить ночами, але більшу частину доби він любить спати на дивані, притискаючись до подушок, ковдри русалки та скрипучих іграшок.

Він може спати там годинами. У нього дійсно є життя ».

 ""

Симона і Джо кажуть, що Майло допоміг їм залишатися розслабленими під час пандемії, при цьому Симона визнає: «Майло насправді дуже втішне і заспокійливе тварина тому у всякому разі, він тримав мене дуже розслабленим під час ізоляції.

“Я можу з жалем визнати це, але коли я починаю відчувати себе трохи напруженим, я лягаю поруч з ним і просто міцно його обіймаю. Йому часто подобається підіймати до мене ніс, щоб я могла поцілувати його в морду».

Типовий день Майло полягає в тому, щоб встати з ліжка і побігти у своє «туалетне місце» в саду, перш ніж з’їсти сніданок, випити воду з собачої миски та подрімати на своєму килимку.

Будь-які зміни в його розкладі призводять до того, що Майло голосно гмикає, щоб скаржитися, а сім’я любить «ледачі неділі», коли Симона хвалиться, що Майло – ідеальний приятель для обіймів.

Вона каже, що його єдина дратує звичка – це коли він чистить зуби та чавкає, поки розслабляється, що «трохи схоже на пральну машину і може підкинути вас по стіні».

Майло також любить засмагати, і його власники повинні регулярно наносити сонцезахисний крем, щоб він не обгорів.

Сімоне, яка пише дитячу книгу за мотивами Майло, не хвилює, що люди думають про впливову персони краси, що ділить свій будинок зі свинею, кажучи: «Зі свиней виходять дивовижні домашні тварини, оскільки вони дійсно розумні, повні індивідуальності та надзвичайно чуйні стосовно людей. Брук вважає, що Майло дратує, тому що він завжди відвертає нашу увагу і любить спати в собачій кліті ».

Вона попередила людей, щоб вони «робили домашнє завдання», якщо вони хочуть купити свиню, сказавши, що не існує таких речей, як «мікросвиня» або «чайна чашка».

Симона додала: «Майло насправді« мініатюрна свиня »і менше звичайної свині, хоча, дивлячись на нього, ви так не думаєте.

«Мікросвінок просто не існує, і наївно купувати свиню, думаючи, що вона залишиться крихітної, а потім скаржитися, коли свиня виросте».

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.