Милий, добрий та веселий щеня-єдиноріг

Щеня "золотого єдинорога " з прекрасною кличкою має одне вухо посередині голови.

Щеня “золотого єдинорога з прекрасною кличкою має одне вухо посередині голови.

Рей, золотистий ретривер, втратила ліве вухо коли, мама випадково вкусила її, після народження і її праве вухо перейшло на середину голови після терапії.

Ніколи не може бути достатньо акаунтів в Instagram, які присвячені собакам та цуценятам.

Маленький щеня Рей була визначена як щеня «золотого єдинорога» і коли вона стала старше, її праве вухо змістилося до верхівки голови.

Можливо, найприємніша річ в Рей це коли копійка падає і вона повертає своє єдине вухо, і ти розумієш, чому їй дали це ім’я так як це означає вухо назад.

Вона стала знаменитою і заслужила славу, коли користувач Sambosmitty завантажив в TikTok кліп з її візитом до лікаря ветеринара з підписом «собака єдиноріг», коли вона отримала подряпину під підборіддям.

Коли це набрало майже півмільйона лайків, було додано друге відео, яке показувало її привабливу і грайливу натуру, так як іншим в соціальних мережах не вистачало її «11/10 привабливості».

Коли люди запитують: як це сталося, що вона стала схожа на єдинорога, Самбосмітті, ветеринарний лікар, сказав: “Вона була вкушена мамою. Втратила вухо і їй довелося зашити шкіру поверх її голови.

Одна людина переглянувши відео сказав: «Чому все продовжують коментувати« собаку ». Це явно єдиноріг, хлопці ».

Картинки по запросу "фото щенок Рей с одним ухом"

 

Доктор, також підтвердив, що Рей може чути її вухом єдинорога і люди називають її «буквально наймилішою річчю, яку коли небудь бачили».

З тих пір вона придбала майже 12 000 передплатників в Instagram, де діляться фотографіями і відео про її поїздках в дитячий сад, в парк і байдикування в ліжку.

Рей цілком може народитися з тієї ж чарівної землі, що і Нарвав, щеня з хвостом, зростаючим посередині чола, який став вірусної суперзіркою після того, як його врятували від крижаного холоду.

Співробітники рятувальної організації Mac ‘s Mission назвали його «Нарвав маленького чарівного пухнастого єдинорога» і він швидко створив величезну базу шанувальників після того, як відео було завантажено в Facebook.

З тих пір він став постійною особою центру по догляду за собаками, які стали жертвами насильства, травм або мають вроджені дефекти.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: ТОП-8 міфів та фактів про коронавірус, які повинен знати кожен чоловік

Нагадаємо, Крихітний покинутий щеня і кошеня – кращі друзі

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.