Американець до Хелловіну прикрасив ділянка дуже реалістичними «неживими людьми» – сусіди викликали поліцію (ФОТО)

Вже 31 жовтня та 1 листопада жителі західних країн святкують День Всіх Святих.

Якщо у нас в Україні і Росії цього дня не дуже відповідає місцевим традиціям, а представники релігійного світу його і зовсім засуджують, то в західних країнах це вважається нормою. Жителі вбираються в костюми, ходять по сусідах і просять солодощі.

А ще – головним атрибутом підготовки є правильно прикрашений будинок

І чим страшніше виглядає твоє житло, тим крутіше. Один американець вирішив прославитися на весь світ, і у нього це вийшло відмінно. Свій особняк і прибудинкову територію він украсіл..муляжамі людей. Чи не справжніми, звичайно, але дуже навіть правдоподібними. Самі подивіться.

Американець прикрасив будинок муляжем "трупів"
Американець прикрасив будинок муляжем

За це сусіди навіть викликали поліцію. Одні спочатку не зрозуміли, що це всього лише дуже реальний декор до майбутнього свята, а інші поскаржилися на те, що це лякає їх дітей і не дає нормально жити. Копи в цій ситуації не стали просити його прибрати з території “декор “, адже це не порушує закон. А як вам таке рішення?

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.