Жінка пішла до лікаря з сильним болем в голові і дивних відчуттях у вусі. Там виявилося щось неймовірне

Молода жінка на ім'я Лакшмі Кенаті з міста Карнатаке в Індії змушена була терміново звернутися в лікарню.

У спекотний літній день Лакшмі після обіду вирішила відпочити на веранді, вона прилягла в гамак і задрімала. Через деякий вона прокинулася від гострого головного болю, а в в правому вусі щось ворушилося і лунали лякаючі звуки, схожі на шурхіт паперу. Жінка негайно з чоловіком вирушила в місцеву лікарню, по дорозі вона ледь не втратила свідомість від страшного болю.

Її пустили до отоларінтологу без черги і той при огляді виявив у вусі якесь велике комаха. Судячи з кількості очей, які були видні, це виявився павук.

Павук у вусі
Павук у вусі

Поки лікар готував усе необхідне для видалення комахи, павук вирішив не чекати своєї долі, а втекти. Він самостійно виліз з вуха і кинувся навтьоки, але був спійманий під банку.

Павук-каракурт
Павук-каракурт

З жахом присутні в ньому впізнали смертельно небезпечного каракурта – його укус вбиває дорослої людини за кілька хвилин. Яд спочатку доставляє жахливий біль у всьому тілі, а потім паралізує і нещасний вмирає від задухи.

До неймовірного щастя Лакшмі, павук не вкусив її – очевидно, шукав собі укриття і вирішив, що вухо для цього підходить. І добре, що лікар не намагався його витягти – тоді захищаючись, той точно б вжалив жінку.

Лакшмі
Лакшмі

Лакшмі сказала, що відтепер цю дату святкуватиме як другий день народження, а спати лягати тільки зі спеціальними вушними затичками. У жарких країнах багато хто так робить.

До всього Лакшмі страждає від арахнофобії – у неї панічний страх павуків.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.